Ovi u siemensu imaju odličnu politiku, ako korisnik uoči nepravilnost u radu to ne nazivaju bug nego feature...
Siemens mi je full šaljiv mobitel, imaju nekih stvari u softwareu koje te mogu nasmijati do suza...![]()
Ovi u siemensu imaju odličnu politiku, ako korisnik uoči nepravilnost u radu to ne nazivaju bug nego feature...
Siemens mi je full šaljiv mobitel, imaju nekih stvari u softwareu koje te mogu nasmijati do suza...![]()
Daj reci i nama da se skupa smijemo.Poslao: Vader
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...do suza
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
S4 je imao foru, u meniju pod svoj broj upišeš +12022243121 i ispiše se poruka sa sličicom u kojoj su navedeni (valjda) svi koji su stvarali software. S4power je imao furu da upišeš neki kod, zaboravih koji, i dobiješ neku igru u meniju, mislim da tetris.
Ovo prvo sam probao i radi, ovo drugo nisam, nisam nigdje uspio naletiti na taj model.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
pa to imaš kod svih mobitela!potraži malo po netu te kodove pa ćeš vidjet.iznenadit ćeš se čega sve ima!npr. kod t68 s kodovima možeš dobit 4 nove igrice!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Nisam se nikada interesirao za ericssonove kodove jer ga nisam imao pa ne bih imao na čemu isprobati.
Ali slika otočića sa palmom (ako se dobro sjećam) na S4 mi je legendarna...
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
al hoću ti reč da nije simens jedini koji ima problema sa softom i propustima.(iako neki kodovi nisu propusti već su korisni!).ako neznaš za ostale onda nemoj samo pljuvat po simensu!
gik, ima koji ludi kod za c55...???
Poslao: vrag
gik, ima koji ludi kod za c55...???![]()
![]()
![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
gledao sam neki dan na netu kodove za stari c35i, ona fora sa zakljucavanjem siemensa je isto fora, greska u software, na tak sam nest mislio, neke tvornicke finte, koje su poprilicno istinite....
Postoji ista fora i za novije Siemense, pogledaj odgovarajući podforum.Poslao: Vader
Nisam se nikada interesirao za ericssonove kodove jer ga nisam imao pa ne bih imao na čemu isprobati.
Ali slika otočića sa palmom (ako se dobro sjećam) na S4 mi je legendarna...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a čuj vraže...sad bi ti ja još i kodove trebo tražit a?pa vjerojatno ima i za c55 al nisam tražio.
gik, ovdje je sve funkcionira na dobrovoljnoj bazi... nitko nista ne mora, ako zna, podijeli svoje dragocijeno znanje s ostalim neznalicama u tom slucaju...
a sta je tebi tesko prosurfat malo po netu i potrazit kodove . ..![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ne... cinilo mi se da netko zna pa da napise, nisam nikog tjerao da to napravi za mene... inace ne kuzim se bas u sve ovo kao vi vjerojatno pa sam zato i dosao rasvijetliti neka polja!
Izgleda da sam nešto propustio...Poslao: gIK
al hoću ti reč da nije simens jedini koji ima problema sa softom i propustima.(iako neki kodovi nisu propusti već su korisni!).ako neznaš za ostale onda nemoj samo pljuvat po simensu!
Gdje sam ja to popljuvao siemens???![]()
možda nije pljuvanje,ali...ismijavanje je u svakom slučaju.Poslao: Vader
![]()
Sorry, možda si krivo shvatio, ali to je bila pozitivna izjava, mislio sam da smajlić na kraju sve govori, nema veze.
Samo da spomenem, koristio sam C35i oko 9 mjeseci i bio sam prezadovoljan mobitelom i stvarno mi nije bila namjera ocrniti ih.
Alo usporedba SE T100 i C55!!!![]()
iguargrjkjbk
pusti,ovo je zanimljiva "svadja"!!!!!!!!!!
ma sve 5!sori coma al svađa je gotova.a sad da i liku kažem: C55 JE BOLJI!
a bas je bilo zanimljivo!!!slazem se da je c55 puno bolji!!!
C55 roxa!![]()
iguargrjkjbk
Bookmarks