Imam pretplatnički broj:
"0.facebook.com nije dostupan za T-Mobile pretplatnike
Za pristup mobilnom Facebook-u posjetite
m.facebook.com"
![]()
Evo, ako niste već dobili poruku:
"Od sada besplatno pregledavajte statuse i poruke jer koristenje Facebooka unutar Hrvatske vam se ne naplacuje kada mu pristupate putem stranice 0.facebook.com."
Ajde pa su i oni nešto besplatno dali (iako kasne za ostalim operaterima).
Pretpostavljam da je i za pretplatnike (koristim prepaid).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imam pretplatnički broj:
"0.facebook.com nije dostupan za T-Mobile pretplatnike
Za pristup mobilnom Facebook-u posjetite
m.facebook.com"
![]()
Ja tu poruku nisam dobio, danas mi frend pokazo da je dobio, nisam imao pojma..
A taman je to moguće kada sam aktivirao Internet L, imam još oko 250 MB prometa, a net preko moba koristim isključivo za facebook, sve ostale stvari obavljam preko wlan-a.
Al dobro, nije ovo loše, ali sam čuo da se nemogu gledati slike, samo čitanje statusa i inbox.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Zato što mi je M premalo.
A nema veze, sad barem mogu koristit za šta god hoću![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Evo društvo od sad i not prepaid korisnici mogu koristiti 0.facebook.com đabe![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Vidi fakat! Yay!![]()
One day, sky went blue...
I ja danas poruku dobio... besplatno gledati status i poruke! A jel uzimaju kune kada slike na faceu gledaš i poruke pišeš i kada osobno stavljaš neke slike??
0.facebook.com ne podržava nikakve slike, a besplatno mora biti sve što on nudi (inbox slanje/primanje, promjena i pregled statusa i još par điđa)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
onda bi ti bilo pametno da si staviš 0.facebook.com kao početnu stranicu u browseru![]()
Tako je, jer u suprotnom će skinut pare s računa dok se spaja na npr. google.
Na naslovnici su glupi statusi koje prikazuje, uvjek su ili od istih osoba ili stari po par dana.
Jedino za šta meni valja jest brzi inbox i gledanje ko mi je npr. lajko status (na Facebook for Android nemogu to vidjet)
Meni su na naslovnici uvijek updateani statusi... Evo danas sam koristila zero facebook i sve super, upozorava kad želiš ići na dio gdje bi ti mogli uzet pare (kod mene, kad sam htjela vidjet sliku)
Pa i morat ću staviti početnu stranicu u browseru jer primjetih uzelo mi 0.35 kn izvan tarife (unutar još 30 kn free) jer me spojilo prvo na google...hmmm. Ali ne kužim zašto izvan jer inaće podatkovno isto uključeno u tarifu za sve a ništa drugo izvan tarife ne koristim...
A ocito ti se nesto drugo naplatilo, jer podatkovni promet ulazi u tarifni paket..
ja imam jedan problem s zero facebook-om. kada stavim 0.facebook.com kao početnu stranicu i kada počne učitavati ne otvori facebook , već mi odlazi na t-mobile stranicu.
plizz help!!!
Vjerojatno nisi dobro postavio.
Na koji nacin si to radio?
Sent from my Desire HD using Tapatalk
i meni kada zelim uci..prebaci na t-mobileovu str.i kenja mi po postavkama..sta da radim!?!?
hvala unaprijed...
Bookmarks