Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao boom22 Pregledaj post
    Ok vidim da se mišljenja razlikuju...koja bi bila vaša preporuka? Uvjet je da je 17.3", i5 proc, grafička HD 5650 ili tog ranga i da je hard minimalno 500gb na 7200.
    Nije lap za igranje već za rad i ne trebaju mi windowsi. I naravno da je max 7000kn s pdv-om!

Zar je AMD Phenom™ II Quad-Core zaista osjetno slabiji/lošiji od Intelovog i5?
    za te novce se ne isplati uzeti slabiji brand. uzmi si toshibu. dugoviječnije su, dulja garancija, kvalitetnije su općenito.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iphone 4
    Operater
    T-mobile/Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    za te novce se ne isplati uzeti slabiji brand. uzmi si toshibu. dugoviječnije su, dulja garancija, kvalitetnije su općenito.
    Kao što vidiš gore, to je bio primarni plan ali kad sam usporedio što toshiba nudi za tu cijenu s hp-om, ispalo je da hp ipak ima bolje komponente.
    Ali ako imaš neki prijedlog u tom rangu po pitanju toshibe, shoot! Stvarno nisam našao ništa pametno, mislim jesam ali ne zadovoljava uvjete koje sam naveo u postu iznad tvojeg.

Uglavnom toshibini imaju hard na 5400 i grafičku GT300M koja je slabija od ove ATI HD 5650 i da 16" display
    Zadnji uredio boom22 : 14-12-2010 u 21:21

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao boom22 Pregledaj post
    Kao što vidiš gore, to je bio primarni plan ali kad sam usporedio što toshiba nudi za tu cijenu s hp-om, ispalo je da hp ipak ima bolje komponente.
    Ali ako imaš neki prijedlog u tom rangu po pitanju toshibe, shoot! Stvarno nisam našao ništa pametno, mislim jesam ali ne zadovoljava uvjete koje sam naveo u postu iznad tvojeg.

Uglavnom toshibini imaju hard na 5400 i grafičku GT300M koja je slabija od ove ATI HD 5650 i da 16" display
    za ono što ćeš ti koristiti, ovo ti je i više nego dovoljno. da, istina, hp ima relativno jaču konfiguraciju. no duplo manju garanciju. to ti sada neće puno značiti, ali kad dođe vrijeme kad ti rikne matična na HPu točno 2 dana nakon isteka garancije, pojest ćeš si i muda i govno za uloženih 7000 kuna. to što si ušparao garanciju i digao konfiguraciju, žalit ćeš ohoho. a slučajeva je bilo također podosta.

ja imam toshibu A300D 205 satellite. 3650 grafičku. vrtim sve moguće 3D alate, catiu, autocad, ma sve živo. nemam nikakvih problema. ne cijepidlači i uzmi toshibu.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iphone 4
    Operater
    T-mobile/Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    za ono što ćeš ti koristiti, ovo ti je i više nego dovoljno. da, istina, hp ima relativno jaču konfiguraciju. no duplo manju garanciju. to ti sada neće puno značiti, ali kad dođe vrijeme kad ti rikne matična na HPu točno 2 dana nakon isteka garancije, pojest ćeš si i muda i govno za uloženih 7000 kuna. to što si ušparao garanciju i digao konfiguraciju, žalit ćeš ohoho. a slučajeva je bilo također podosta.

ja imam toshibu A300D 205 satellite. 3650 grafičku. vrtim sve moguće 3D alate, catiu, autocad, ma sve živo. nemam nikakvih problema. ne cijepidlači i uzmi toshibu.
    Taman kad sam mislio da sam riješio dilemu dao si mi za razmišljat
    Malo ću progooglat jel ima kakvih problema s tom serijom!

Sad sam našao ovu toshibu http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=1530 ali ubija me taj hard na 5400!!
    Zadnji uredio boom22 : 14-12-2010 u 22:30

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. kupujem kompjutor do 7000kn
    By zvone3 in forum Stolna računala
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 26-06-2010, 16:06
  2. Savjeti za konfu do 7000kn
    By latios in forum Stolna računala
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 03-12-2008, 00:12
  3. kongfiguracija do 7000kn