Kao što vidiš gore, to je bio primarni plan ali kad sam usporedio što toshiba nudi za tu cijenu s hp-om, ispalo je da hp ipak ima bolje komponente.
Ali ako imaš neki prijedlog u tom rangu po pitanju toshibe, shoot! Stvarno nisam našao ništa pametno, mislim jesam ali ne zadovoljava uvjete koje sam naveo u postu iznad tvojeg.
Uglavnom toshibini imaju hard na 5400 i grafičku GT300M koja je slabija od ove ATI HD 5650 i da 16" display
Zadnji uredio boom22 : 14-12-2010 u 21:21
za ono što ćeš ti koristiti, ovo ti je i više nego dovoljno. da, istina, hp ima relativno jaču konfiguraciju. no duplo manju garanciju. to ti sada neće puno značiti, ali kad dođe vrijeme kad ti rikne matična na HPu točno 2 dana nakon isteka garancije, pojest ćeš si i muda i govno za uloženih 7000 kuna. to što si ušparao garanciju i digao konfiguraciju, žalit ćeš ohoho. a slučajeva je bilo također podosta.
ja imam toshibu A300D 205 satellite. 3650 grafičku. vrtim sve moguće 3D alate, catiu, autocad, ma sve živo. nemam nikakvih problema. ne cijepidlači i uzmi toshibu.
Taman kad sam mislio da sam riješio dilemu dao si mi za razmišljat
Malo ću progooglat jel ima kakvih problema s tom serijom!
Sad sam našao ovu toshibu http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=1530 ali ubija me taj hard na 5400!!
Zadnji uredio boom22 : 14-12-2010 u 22:30
Bookmarks