Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Note White,Evo 3D,B5702
    Operater
    Tmobile,Tele2,Vip
    Bodovi
    4.414
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.414, Nivo: 15
    Bodovi: 4.414, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hardverski je po meni Wave dosta bolji,procesor je isti kao na Galaxy S-u,super amoled ekran je mrak,HD snimanje,fotke su odlicne i izrada je klasa iznad Desirea...
    Baterija je po mojem iskustvu dosta bolja na Wave-u jer meni je rijetko kad baterija na Desireu izdrzala cijeli dan a na Wave-u u prosjeku dva dana...

Android je vec "veteran" i po tome se Bada nikako nemoze mjeriti sa Androidom,ali treba mu dati vremena da se razvije,mislim da ce biti odlican...
    Android Market je odlicno slozen i svi developeri se lijepe i razvijaju jer je Android(i osX) sve ucestaliji i u tome lezi lova...

Jedan veliki MINUS Samsungovom supportu i brigu za kupcima,koja je jednaka nuli,u svemu su zadnji i za to nemaju nikakvih objasnjenja...Updatei nikako ne stizu i Kies im je nazalost propali slucaj...

Idealno bi po meni bilo da se moze sloziti da je na Wave-u Android 2.2 Froyo jer iskreno,meni izrada Desirea nikako nije legla,sve nekako "zijeva" i skripi,dok je pitanje platforme jednostavno na strani Desirea...

Sad,ako si heavy user i ako ti igraju veliku ulogu aplikacije i razno igranje sa ROM-ovima uzmes Desire ali ako ti mob sluzi za multimediju,slusanje muzike,surfanje itd i ako imas strpljenja ustedi si 600kn i uzmi Wave...

Nadam se da sam pomogao koliko toliko.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    iPhone 6 Plus
    Operater
    Bonbon
    Godina
    38
    Bodovi
    8.096
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Bodovi: 8.096, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Juventino85 Pregledaj post
    Hardverski je po meni Wave dosta bolji,procesor je isti kao na Galaxy S-u,super amoled ekran je mrak,HD snimanje,fotke su odlicne i izrada je klasa iznad Desirea...
    Baterija je po mojem iskustvu dosta bolja na Wave-u jer meni je rijetko kad baterija na Desireu izdrzala cijeli dan a na Wave-u u prosjeku dva dana...

Android je vec "veteran" i po tome se Bada nikako nemoze mjeriti sa Androidom,ali treba mu dati vremena da se razvije,mislim da ce biti odlican...
    Android Market je odlicno slozen i svi developeri se lijepe i razvijaju jer je Android(i osX) sve ucestaliji i u tome lezi lova...

Jedan veliki MINUS Samsungovom supportu i brigu za kupcima,koja je jednaka nuli,u svemu su zadnji i za to nemaju nikakvih objasnjenja...Updatei nikako ne stizu i Kies im je nazalost propali slucaj...

Idealno bi po meni bilo da se moze sloziti da je na Wave-u Android 2.2 Froyo jer iskreno,meni izrada Desirea nikako nije legla,sve nekako "zijeva" i skripi,dok je pitanje platforme jednostavno na strani Desirea...

Sad,ako si heavy user i ako ti igraju veliku ulogu aplikacije i razno igranje sa ROM-ovima uzmes Desire ali ako ti mob sluzi za multimediju,slusanje muzike,surfanje itd i ako imas strpljenja ustedi si 600kn i uzmi Wave...

Nadam se da sam pomogao koliko toliko.
    mene muči isti problem, ali nisam znao da je desire u kvaliteti lošiji... jel bi rekao da jedini minus Wave-u bi bio slabiji softver, tj. da ima manje programa za njega?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. x10 mini pro vs. samsung s8500 wave
    By maher22 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 08-12-2010, 12:35
  2. iphone 3gs 16gb vs samsung wave
    By race boy in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 21-09-2010, 08:49
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 26-08-2010, 00:44