Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je 10aLEX dao najtočniji opis situacije. Ja sam ovom temom imao 2 cilja, prvi da upozorim ljude na činjenicu da računica koju danas prave već sutra može biti nevažeća (prateći dosada operatere nisam primjetio da je netko ovako očito promijenio pravila da zajebe svoje potrošače, neka netko navede primjer ako zna). Još jednom ću ponoviti, malo tko zbilja očekuje promjenu uvjeta korištenja na ovakav način. Drugi cilj je bio da se malo ispušem. Drugi cilj sam postigao, za prvi se samo mogu nadati da je uspio.

A što se tiče namamljivanja ljudi s predumišljajem da ih kasnije ovako odereš siguran sam da u kaznenom pravu postoji pokoji paragraf o tome (bar u zakonima neke uređenije zemlje ako ne naše).

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Camaris Pregledaj post
    Mislim da je 10aLEX dao najtočniji opis situacije. Ja sam ovom temom imao 2 cilja, prvi da upozorim ljude na činjenicu da računica koju danas prave već sutra može biti nevažeća (prateći dosada operatere nisam primjetio da je netko ovako očito promijenio pravila da zajebe svoje potrošače, neka netko navede primjer ako zna). Još jednom ću ponoviti, malo tko zbilja očekuje promjenu uvjeta korištenja na ovakav način. Drugi cilj je bio da se malo ispušem. Drugi cilj sam postigao, za prvi se samo mogu nadati da je uspio.

A što se tiče namamljivanja ljudi s predumišljajem da ih kasnije ovako odereš siguran sam da u kaznenom pravu postoji pokoji paragraf o tome (bar u zakonima neke uređenije zemlje ako ne naše).
    Možda ti je promaklo, ali konkretni opći uvjeti poslovanja kao skup ugovornih klauzula su promjenjivi. Tako je to utvrdio vip kao njihov sastavljač. Znači promjena istih je dopuštena, a gledano sa strane vipa i poželjna. Nema tu ništa podlo, nemoralno ili nepravedno.

Ušao si u ugovorni odnos kalkulirajući kako ćeš profitirati naknadnom izmjenom istog, da bi se ispostavilo da to sada ne možeš učiniti onako kako si zamislio. Nisi li ti ta strana ugovora koja je „nepoštena“?

Ovo drugo „namamljivanje ljudi s predumišljajem...“ je samo tvoj opis situacije u kojoj si se našao. Takva kvalifikacija ne postoji u kaznenom zakonu, jednostavno zato jer se time bavi jedan drugi zakon i druga grana prava, a čitava nastala situacija je za svako kontinentalno pravo legalna, dopuštena i oportuna.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Hakiranje N97 bez Hello OX i potpisivanja aplikacije
    By grancigula in forum Symbian S60 rel. 5
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-07-2010, 13:51
  2. [S60 3rd] Mogu li se nabaviti aplikacije bez potpisivanja
    By Moby in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 05-06-2008, 11:21
  3. Oprez D900 Lcd !!!!
    By Crumarix in forum Samsung
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 16-07-2007, 15:45
  4. Oprez korisnici 6280!!
    By matrixcore in forum Nokia
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 07-03-2007, 16:04

Bookmarks

Pravila postanja