Ja nisam nimalo naivna osoba. A oni bi na meni zaradili kako god da okreneš. I zaradili bi još i više da nisu napravili ovakav potez jer sam namjeravao na Vip prebaciti i ženu. Ali s firmom koja radi ovakve stvari ne želim imati posla.
Mrzim općenito firme (mobilni operateri, banke...) koje računaju na skrivene troškove pomoću kojih će dodatno oderati ljude. A ovaj trošak su jako dobro sakrili! Toliko dobro da u početku mog ugovora nije ni postojao.
Usporediti ću svoj slučaj s dizanjem kredita kod banke koja ima namjeru postupiti kao Vip. Ponude u akciji nisku kamatu koja privuče ljude a u startu računaju kada privuku određeni broj ljudi da će kamatu podignuti jer ugovorom na to imaju pravo. Da li je to prevara?
Kao da nije dovoljno sranje da mi koji smo se prije obvezali ugovorom možemo samo sa zavisti gledati kako sada nude istu uslugu za -50% a nama još uvale novi trošak. Kad se sve uzme u obzir mislim da je to vrlo bezobrazan i smišljen potez. Naime, kada sam se kod SZK raspitivao o novim uvjetima korištenja službenica mi kaže "pa Vip se morao nekako zaštititi da svi ne spuste tarifne modele i pređu na tarife sa -50%"!!! Da, to bi bilo stvarno strašno, dopustiti korisnicima da budu zadovoljni i time ih zadrže na duži rok a ne samo na obvezno trajanje ugovora!

Odgovori uz citat
Bookmarks