= Citat = Izvorno postao tomios
ili si sa vipove stranice posaljes postavke...

http://postavke.vip.hr/otavip

btw. imam v300 fleshan na v620 i postoji jedan problem. Kad zelim naruciti neku melodiju kaze mi da moj mobitel ne podrzava (npr. mp3, a koliko znam i v620 podrzava mp3), ili zato jer je fleshan sa drugim flexom, pa ne prepoznaje mob kako treba, sto u biti nebi trebalo?
Kod primanja besplatnih sadrzaja (animacija, melodija i slika) stoji mi non stop nesto kao da je "obrada u tijeku i da pricekam"
Jel netko uopce uspio skinuti sa besplatnog portala ono sto nude?
......................................
Da, probao sam skinuti besplatne stvari, ali neće. Napiše mi isto što i tebi i tajac.
Mislim da je to zbog toga što motorolu server prepozna kao v620, a za nju nemaju sejvane postavke.
Za BlueDevila..............jel moguće kako pomoču seemova prepraviti tu autorizaciju telefona na v525 ili v600. Probao sam sa TCC-om na glavnom prozoru prekucati v620 u v525, ali nedaje nikakve rezultate. Nemam kako tu opciju poslati na mobitel. I još jedno pitanje..........vodafon live više ne izbacuje one ikone na wapu. Jel se to može di podesiti ili je to vezano sa vodafon flashom. Inače wap mi je čisto tekstualnog oblika, a slova su gadno plave boje................