Pajo će ti detaljnije znat reći o njemu, on ga ima. ili je imao.
Pajo će ti detaljnije znat reći o njemu, on ga ima. ili je imao.
Zadnji uredio GoGs : 09-12-2010 u 20:18
a ovisi što tražiš od moba, al eto ti u kraćim crtama
-flipout je malecki, stane svugdje a ima odličnu tastaturu, i ima istine u ovom što je lujo rekao za Dpad, al to se privikneš brzo
-brzo radi (ima 800mhz proc, spušten je na, čini mi se 600 il 720.. + 512 RAMa) - RAM ti je tu dosta bitan jer multitasking je puno brži, recimo čak i od milestonea
-kamera je, da, šit totalni..video snimanje je tako tako, prolazno
-dosta dobar zvuk ima (mp3ce, fm radio), čak mu je i stražnji zvučnik dosta glasan
- i općenito, zvuk sugovornika je jako glasan i čist, u tom segmentu je tipična motorola..
ugl, ako te zanima mob za poruke, muziku i to => odličan je izbor
a ako ti treba za igrice, fotkanje i takve stvari => traži dalje![]()
Pa od mobitela mi je najbitnija baterija. A kamera je skoro posljednja na popisu. Osim toga, zbog posla ponekad mi je žao koristiti skup mob,pa ih imam dvije vrste. Jedan za posao, onako lošiji. Trenutno tu "radničku" ulogu glumi K1. Drugu "vrstu" mobitela koristim poslije posla. Tu ulogu trenutno glumi Samsung Omnia. E sad od čistih karakteristika bitna mi je provjera maila (Gmail) i povremeno surfanje.
Solo uređaj u Tele2 je oko 3000 kn, dok za te novce u oglasniku mogu nabaviti Milestone ili čak XT720. Može neki savjet u tom smjeru?
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
baterija mu je valjda zbog lošije rezolucije i manjeg ekrana dosta dobra (da se i do 2 dana izvući sa svim syncovima upaljenim), a za povremeno surfanje i gmail je dušu dao
al opet...cijena mu je prenapuhana u slobodnoj prodaji (nadam se da će pasti vrlo brzo), i iskreno mislim da ne vrijedi 3 soma, pošto si sam rekao da za te novce možeš uzeti puno bolje mobove...
pa ti je moj savjet il uzmi u nekoj tele2 tarifi, il čekaj da se pojavi po oglasnicima di će vjerojatno biti puno niže (realno, vani ti dođe oko 1000-1500kn kod operatera)
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Bookmarks