pitanje,prije nekih mjesec dana sam prešao sa simpe na vip(broj je ostao isti),koliko vremena sada treba proći dok opet mogu prenijeti broj,u bonbon?
Ima li veze ako se prenosi Simpa šesteroznamenkasti broj u Bonbon ili nema apsolutno nikakve veze? Koliko traje proces premještanja broja, cca?
I, da, moram li se onda tom prilikom i registrirati kao korisnik? Imam dosta negativnih iskustava s tom registracijom i povlačenjem broja po internetu (ne od Bonbona već od drugog operatera) tako dok stvarno ne bude pet do 12 za registraciju, radije bih bio incognito.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni je bilo oko dva tjedna. Broj znamenaka je irelevantan, a pri podnošenjunzahtjeva dužan si predočiti identifikacijski dokument i PUK, tako da...
Vrijeme odrade prijenosa broja ne ovisi samo operaterima već i o HAKOM-u tako da nema veze s koje mreže na koju "seliš" jer je sve to više manje u identičnim vremenskim okvirima.
Moby, registracija nije obavezna i to što ti moraš priložiti osobnu iskaznicu APSOLUTNO nema veze s time da ćeš biti dostupan u nekom imeniku. bonbon nema nikakvu bazu, nikakav imenik gdje su dostupni takvi podaci.
Nema veze sa imenikom, niti javno dostupnim podacima, no broj je vezan uz ime, stoga pojam incognito ne možemo koristiti....
21.7. sam prebacila broj iz tomata na bonbon i danas je kao trebao bit prebachen u razdoblju od 13-16h..međutim, sad aparat kazhe nema usluge..nikakove..pa me zanima jel josh treba proc neko znatno vrijeme ili..??
i jasno..sad sam skontala da ochito mobitel trebam dekodirat..fantastichno.. :/
ups![]()
Evo, meni je uspjelo! Prebacio broj sa Simpe na BonBon.
Jedino što me je zasmetalo jest striktno pridržavanje sata kada treba broj biti prebačen. Neki su na netu pričali da su dobili premještaj broja čak do tri dana prije nego što stoji u ugovoru. Meni je još doslovno, pet minuta prije ugovornog vremena, broj bio na Simpi...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Rijetko se dogodi da se netko prije prebaci. Ti rokovi se poprilično poštuju. Bitno da si nam ti stigao![]()
Prije godinu dana sam prebacio broj sa Tele2 na Tomato,jel mogu sad taj Tomato prebaciti na BonBon?
Pitanje za bonbon
Onih 1000 free minuta unutar mreze se moze samo dobiti ako se prebaci broj na bonbon??
Je li moguce uzeti novi broj u bonbon-u (broj prema izboru) pa onda dobivati te free minute?
Jer imam jos malo duzi ugovor , a htio bih uzeti broj u bonbon-u... (nisam u mogucnosti prebaciti broj)
Edit: koliko treba vremenski da se broj prenese? Ako odnesem prenjet broj u bonbon, da li cu moci dobivati te free minute?
Zadnji uredio Ico : 22-09-2011 u 19:24
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ico, ovaj prvi dio nije moguć. Ponuda do kraja rujna vrijedi samo za korisnike koji prebace broj na bonbon. Vidjet ćemo što će biti kasnije![]()
Vremenski rok za prijenos je otprilike 6-8 radnih dana. Dakle, bilo bi jako "na knap" ako loviš 30.9.
edit: Ico, stići ćeš i ako se prijenos ostvari poslije 1.10. jer će pogodnost i dalje vrijediti za ekipu koja prebaci broj u bonbon.
Zadnji uredio bonbon : 23-09-2011 u 14:23
znaci akcija sa 1000 free minuta se produzuje?
sorry blebla, tek sad vidih tvoj post. da, preneseni brojevi u bonbon dobiti će pravo na 1000 minuta i nakon rujna. Detalje javimo kad krene listopad!
tako je. ne moraš žurit.
Jedno pitanje u svezi prijenosa broja ... Trenutno sam na Tele2 pretplati (bez ugovorene obaveze) i za prelaz Bonbon, dali trebam najprije priječi na bonove u T2 ili mogu direkt. Pitam zato jel sam na više mjesta našo različite informacije, a vidim da ovdje posta predstavnik Bonbon-a.
spamerm8, morati ćeš se prebaciti na prepaid u tele2 pa onda zatražiti prijelaz na bonbon.![]()
DAli je obavezno priloziti PUK broj kod prijenosa broja?Nemojte me zezat , ko zna di mi je ona kartica s pin/puk brojevima..
i drugo pitanje, jel ima za kupit bonbon broj, kak su cijene, jel ima u t centrima gdje bih i radio prijenos?
PUK1 je obavezan. A možeš ga saznati kod svog operatera ako nemaš karticu... Možda je to moguće i telefonski, pitaj ih![]()
Što se tiče novog broja, cijena je 20kn. Nema u T-Centru, no možeš kupiti na kioscima Tiska, iNovine-a, SuperKonzumu, na benzinskim postajama Tifona i OMV-a...
Bookmarks