Sada i oni koji su nakon 1.1.2011. kupili bonbon broj mogu dobiti 1000 min. u mrezi kroz akciju: Zadovolji se u troje
Naravno ne moras imati prijatelja da ga dovedes u bonbon vec kupis jos jedna broj za 20kn i prijavis kao da si doveo prijatelja i time aktiviras svoj broj za 1000 min. u mrezi.![]()
Ako nekom treba "prijatelj" kojeg bi doveo u mrežu nek mi se javi na PP, prenio sam broj jučer pa upadam u tu kategoriju.![]()
Nisam vidio da je itko komentirao probleme koji nastaju kod prijenosa broja!
Pa cu ja da malo upozorim ostale:
1) meni je jutros prenesen broj ali rade i stara i nova kartica
2) na novu karticu (bonbon) me se moze nazvati a sms-ove primam na staru karticu (cak i delivery report za sms poslan sa nove kartice) Isto tako pozdravni sms:"Dobro dosao u bonbon!" sam dobio na staru karticu
3) pakete na 097 nije moguce aktivirati prva 24h, dok me sustav ne prepozna (rijeci djelatnika u SZK)
4) moze se zvati i sa stare kartice i sa nove
Zakljucak, prva 24h nemoj te previse ocekivati ili jos bolje ocekujte svasta!![]()
Zadnji uredio 10aLEX : 13-06-2011 u 12:58
Pa zar nije shema da čekaš da ti ne krepa stara kartica i onda ubaciš unutra novu karticu? Ne kužim zašto su tebi uopće obje istovremeno upaljene?
10aLEX, vrijeme prijenosa ti traje 3h i dogode se ponekad komplikacije. to nije nikako pravilo. a ti si počeo post kao da se to svima događau takvim situacijama, kad prođe rok prijenosa a rade ti obje kartice javi pa se može detaljnije istražiti gdje je zapelo. za pakete si u pravu, sustavu treba 24h da te "okrene"
@Sniper
Upalio sam novu kad sam vidio da kad se nazovem sa drugog broja da mi javlja da sam iskljucen (iako je stara kartica i dalje ukljucena)!
Pa sam pomislio ok, sada trebam ubaciti novu i iskljuciti staru, ali onda sam vidio da dobivam pozive ali ne i sms-ove i tako je pocela cijela prica...![]()
@bonbon
Ne dogadja se svima ali slucajno kolegi i meni su se desile slicne stvari (njemu je prenesen broj prije tjedan dana). Koliko znam njemu sada sve radi ok (vjerovatno je vec nakon 24h bilo sve ok).
Inace zvao sam ja vec dva puta sluzbu za korisnike i receno mi je da ce se to popraviti nakon 24h, tj. da se onda javim ako i dalje budem imao problema (sada je proslo bas 3h od kada sam vidio da nova kartica radi).
Inace ovo nije eksplicitna kritika bonbona, vec moja zapazanja problema kod prijenosa broja. Recimo neki poslovnjak da zna za ovo malo bi se teze odlucio za prijenos broja (koji mora biti radnim danom)!![]()
Meni recimo sve prošlo bez najmanjih prolema. U roku roku 15 min sam bio prebačen (naravno u dogovoreno vrijeme). A par sati kasnije sam aktivirao pakete i sve 5, zasada![]()
Istina, 10aLEX. Nisam ja to shvatio ako "eksplicitnu" kritiku tak da nije bed. Bitno da radi.i da si ti došao na bonbon
![]()
Ja sam prebacio broj pred 3-4 mjeseca, takodjer mi kartica nije bila iskljucena tj mogao sam zvat ali pozive i poruke sam primao na novu tako da sam mogao novu koristit bez problema, makar je stara bila aktivna i mogao sam zvat. Mjesec dana poslije ja ubacim staru karticu koju nsam koristio u mob da kopiram imenik i probam zvat...i jos uvijek radi xD
Mislim, nije problem jer mi nova kartica full radi i salje i prima ali stara mi je ubiti "klon" jer i od tamo mogu zvat![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Također ako netko treba "prijatelja" neka se javi na PP, broj je od nedavno u bonbonu pa zašto ne preporučiti nekoga
edit: preporuka poslana - nema više!!
Zadnji uredio zzg : 14-06-2011 u 00:48
sorry 10aLEX, krivo sam shvatio rečenicu: "sada je proslo bas 3h od kada sam vidio da nova kartica radi".
pošalji mi broj na PM ako želiš pa da popratim...
@bonbon
Sad js sve proradilo na novoj kartici (ali i stara je ziva i mogu se vrsiti pozivi sa nje)
i smanjuje ti stanje računa starog operatera?![]()
ako ovako ostane nećeš ti nikad htjet javit broj da provjerimo![]()
Evo 24h nakon prijenosa ne radi vise stara kartica!
Steta a bas sam to htio patentirati!
Na ovom linku su bonbon-ovci puno preglednije slozili cijene i ponudu (eng.verzija za strane turiste) pa oni koji jos nisu upuceni u sve cijene i ponudu neka pogledaju:
http://tourist.bonbon.com.hr/en/prices-packages
Zadnji uredio Inovator : 16-06-2011 u 12:14 Razlog: dva posta zaredom
Evo da pitam ovdje da ne otvaram novu temu: može li se (i ako da, kako?) na bonbonu aktivirati ona usluga koja te prilikom poziva upozori ako se netko prebacio na drugu mrežu? Ono što je nekad bilo po defaultu uključeno pa su onda ubrzo to ukinuli..
Može se aktivirati. Samo se javi na mail korisničkoj podršci i podesit će ti.
Samo da napomenem, ta usluga će omogućiti tebi da čuješ info ako zoveš broj koji je prenesen. Aktivacija ove usluge ne znači da svi koji zovu tebe čuju info da si ti prenio broj. Svaki korisnik bi trebao aktivirati uslugu za sebe.
pitanje za bonbon
vec imam bon bon broj
i imam jos jedan vip broj kojem je istekao rok-tj jos e se moze dobit(270dana)-ja nemogu zvat----
e sad pitanje-mogu li ja taj broj prebacit na bonbon,da ne nadopunjujem bon vipu?
nadam se da si shvatio pitanje
molimala odgovor-hv
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
ja sam uspio tako prenijet 3 broja-sa simpe, vipa i bonbona na tele2, tako da mislim da bi sve trebalo proci u redu.
velidar, možeš. prijenos broja može ići ako je broj inaktivan. dakle, ako mu je istekla valjanost kartice. bitno da nije isključen/deaktiviran![]()
Bookmarks