@ bonbon
Da pitam, ima li kakva nagrada (mito) za one koji pređu na Bonbon? (Osim onog besplatnog zvanja do 2020.)
@ bonbon
Da pitam, ima li kakva nagrada (mito) za one koji pređu na Bonbon? (Osim onog besplatnog zvanja do 2020.)
....
@bonbon:
Sto je sa ponudom mobitela prilikom prijenosa? Dobro bi doslo ukoliko npr. netko prelazi sa druge mreze i ima kodirani mobitel.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Produljili su akciju.
Svi koji do 31.5 prenesu broj ostvaruju 1000 besplatnih minuta u bonbon mrezi do 2020. godine.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Naravno da je bilo...neki, iako aktivno sudjeluju u temi, ne znaju "o cemu se tu zapravo govori".
Ok, obavio sam prijenos broja i rekli da ce ga obaviti 26.1.2011. od 8-11h. Proslo 11h a meni stara mrez6a i dalje radi, zovem normalno, saljem poruke, sve radi, da bi oko 13h cuo da me ljudi zovu i salju poruke a ja nedostupan. Upalim novu karticu i sve radi ali mi neda da aktiviram dnevnu tarifu, kaze:"Aktivacija trenutno nedostupna" Tako nesto, a stara kartica i mreza na drugom mobu i dalje radi tj mogu pozivat al primat ne. Sad, kad se te musice planiraju rijesit, ili cu imat isti broj na dva mobaI nemogu tarifu aktivirat.
Hvala
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
imam pitanje, unaprijed se ispricavam, ako sam fulala temu.
imam tele2 pretplatu koju cu prebacit na bonove.
da li mogu odmah zatraziti prijenos broja (s obzirom na to da sam par godina imala taj broj na pretplatu)
ili mora proc neko odredeno vrijeme koje cu biti na tele2 bonovima?
mislim da griješiš. taj rok ti teče od onda kad se prebaciš u drugu mrežu. znači, ako preneseš broj. ako nije nikad prenosila broj iz tele2 negdje, onda taj rok ne mora poštivati. a i da je, pošto je bila na pretplati, taj rok je davno prošao. ja ako se sad prebacim na bonbon, i ako mi se ne svidi i pokušam prebaciti broj u neku treću mrežu, neću moći zbog tog roka. ona može bez problema.
hvala na odgovoru![]()
GoGs je sve točno objasnio. Dobro, osim one pretpostavke da mu se neće svidjet na bonbonu![]()
@bonbon
Danas cu se zaletit do tcentra i prebacit jedan od novih brojeva na simpu, ili ako netko ima preporuku (tele2,vip?)gdje ide prebacivanje nakbrze da me prebace u roku tjedan dana mozda da stigne do kraja mjeseca.
I sad me zanima ako se kojim slucajem uspijem prebaciti prije kraja mj. I pricekam 3mj i zahtjev za prebacivanjem na bonbon predam prije 31.5. Znaci 29.-30.5. Recimo, tada bi mi trebale vrijediti besplatne minute do 2020.? Znaci bitno da ce vrijediti ako zatrazim zahtjev prije kraja roka pa ka me prebace, prebace. Da li je tako? Ako je idem danas prebaciti broj pa ako stignu do kraja mj super ako ne nista(malo izgubljeno vremena u centru)..
I iskustva kod kojeg operatera ide najbrze prebacivanje![]()
bio nekad oglas...
Kod svih je isto, zato sto HAKOM to regulira. A prebacivanje ti traje 6 radnih dana i 7. dan ti je broj prebacen. Nekidan sam prebacio dva broja u 097
iPhone 5s 16 GB
Prebacivao sam iz Vipa u bonbon i lik kaže da treba 6 radnih dana. Bio je petak 18.2 a prijenos tek 28.2 (ponedjeljak) jer je ponedjeljak 6 radni dan .
....
Šta je na kraju s tim prijenosem broja i besplatnim minutama? Pričalo se da je produženo do 31.8., međutim ja to i dalje ne vjerujem dok god ovdje vidim ovo:
Jeste to zaboravili updateat ili?Prenesi svoj broj u bonbon i nadoplati ga sa minimalno 40 kn u periodu od 17. siječnja do 31. svibnja 2011. i dobivaš 1000 free minuta razgovora sa bonbon korisnicima u svakom mjesecu u kojem nadoplatiš bon od 40 kn ili više. I tako sve do 2020!
Jučer mi je prenesen broj i dobio sam besplatne minute ... Tako da...
Gledaš krivi link, evo, tu piše do 31.8. https://www.bonbon.com.hr/ponuda/prijenos-broja
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Pa to tog linka sam došao stisnuvši na bonbon.com.hr prijenos broja (pri dnu stranice). Izgleda da imaju dvije verzije iste stranice![]()
Kako god, hvala na odgovoru![]()
Bookmarks