Ja sam jučer u Rijeci u T-comu prenio broj. Sada moram čekati najprije poštara sa Sim karticom a onda 5 radnih dana računajući od jučer prebacivanje.
Valjda će poštar bit dovoljno brz.
Ja sam jučer u Rijeci u T-comu prenio broj. Sada moram čekati najprije poštara sa Sim karticom a onda 5 radnih dana računajući od jučer prebacivanje.
Valjda će poštar bit dovoljno brz.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
ček. ja sad sa svojim 098 brojem odem u t-centar, i nakon toga kažem da taj broj hoću prebaciti na bonbon. Nakon toga mi oni zaprime zahtjev i nakon nekoliko dana mi poštom stigne nova sim kartica sa istim tim mojim brojem, no na mreži 097?
I još jedno pitanje. ako se recimo sutra prebacim, kad mogu aktivirati minute na tom prebačenom broju? Hvala.
ako andoplatis od 17.01-31.05 sa min 40kn. i nemoj se za*bat i nadoplatit dvaput i istom mjesecu, jel minute mozes samo jednom u kalendarskom ostvarit.
opet ne razumijem ništa.
danas je 6.1. ja sutra odem i prebacim se na bonbon. kad ja mogu nadoplatiti i aktivirati si minute? kad najranije i kad najkasnije? Naravno, koliko znam, dan nakon što mi isteknu minute, ja mogu ponovno nadoplatiti sa 40 i ponovno ih ostvariti. znači, svakih 30 dana.
e sad, pitanje jest: kad prebaciti mobitel u bonbon i kad aktivirati minute? skroz jednostavno kroz datume mi treba.
Prenesi broj kad hoćeš, možeš već sutra. Što se tiče besplatnih poziva bon od 40 kn moraš uplatit do lipnja, a možeš već od 17-og siječnja. Znači odeš sutra napraviš prijenos, aktivirat će ti se kartica kroz 10 dana (cca) i ako ti se to dogodi nakon 17-og već možeš uplatit 40 kn i dobit minute
. Ako dobiješ karticu ranije pričekaš 17-i i onda nadoplatiš bonom od 40 kn i imat ćeš besplatne minute do 17-og veljače.
I pazi na još jednu stvar. Ako aktiviraš 17.1.2011. možeš kupit bon od 40 kn u veljači i prije isteka ovih minuta. Npr. kupiš 10.2. ali u tom slučaju ti se brišu stare minute i dodjeljuju nove od tog datume pa će vrijedit do 10.3. itd. Valjda razumiješ što hoću reći. Također ne možeš aktivirat dva puta u jednom mjesecu po 1000 minuta. Npr. kupiš 1.2. bon od 40 kn i ponovno 25.2. 40 kn. Svejedno će ti minute trajati samo do 1.3.
Zadnji uredio ijelec4 : 07-01-2011 u 02:31
da da, jasno za ovo trajanje
e sad, quotat ću te jedan dio, da mi detaljno pojasniš. zašto veljača i zašto bih išao ponovno uključivati ako ih već imam? koji je moj profit u tome? ne razumijem zašto bi bilo dobro to napraviti?
evo, ovaj dio
ne razumijem u potpunosti, želim razjasniti do kraja, tako da budem siguran što radim.I pazi na još jednu stvar. Ako aktiviraš 17.1.2011. možeš kupit bon od 40 kn u veljači i prije isteka ovih minuta. Npr. kupiš 10.2. ali u tom slučaju ti se brišu stare minute i dodjeljuju nove od tog datume pa će vrijedit do 10.3. itd. Valjda razumiješ što hoću reći.![]()
nije bitna veljaca, to je samo primjer...jer ako sad predas zahtjev i oni te ukljuce kroz 10ak dana, nakon 17.1. obnovis sa 40kn i dobivas 1000min...te minute mozes trositi do 17.2., ali ako treba mozes i prije obnoviti i dobit ces novih 1000min za 2.mj...minute ti vrijede mjesec dana od dana aktivacije, s tim da u tekucem mjesecu mozes dobiti samo 1000min, ne mozes recimo 2 ili 3 puta obnoviti pa da dobijes jos minuta...nema tu nekog profita gogs, napomenuo je to u slucaju da potrosis minute ili novce sa racuna...
znaci ako obnovis prvi put 17.1., te minute vrijede do 17.2, ali ne moras cekati 17.2. jer je to vec drugi mjesec i mozes obnoviti kad god zelis ( i prije tog datuma)...ako obnovis recimo 10.2. te nove minute ti vrijede do 10.3. kada opet moras obnoviti...
nikakva mudrost![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
aha, ma skomplicirali ste, sve mi je sad jasno. znači, od 17.1 do 31.5 mogu aktivirati minute na svom prebačenom broju. onda imam vremena prebaciti još, stignem
malo sam se pogubio sa ovim ako aktiviram tad, imam toliko. i ne mogu kao aktivirati nekoliko puta. ma sve mi je to jasno. kad se aktiviraju, 30 dana od tog dana treba proći da minute isteknu i da se mogu ponovno aktivirati. nema tu mudrosti.
hvala na odgovorima.
nakupilo se postova a svi ste pojasnili sve. izgleda da se bonbon nepotrebno regao na ovaj forum. sve znate ko i mi![]()
@Gogs Ja sam ti samo ove primjere napisao jer može se dogodit da ti 40kn traje manje od mjesec dana pa ideš ponovno kupit bon tako da znaš šta možeš očekivat. Ispričavam se ako te to dodatno zbunilo :O
Ekšli, ne treba ti proci 30 dana od prvog aktiviranja da bi mogao aktivirati ponovno. Caka je u tome da besplatne minute možeš ostvariti svaki mjesec jednom pod uvjetom da uplatiš min 40 kuna. Npr 20.1. i 5.2. možeš ostvariti svaki put po 1000 min, a izmedu ova dva roka je proslo 16 dana. E sad, ako 5.2. nemaš kuna na računu, a ne želiš da ti besplatne minute neiskorištene iz 1. mjeseca odu, uplatiš jednostavno s bilo kojim bonom manjim od 40 kuna. Thats it.
Sta nisu prije rekli da tko se prebaci nakon 17.1. da ce morat platit 40 kn da im se omoguci ta usluga? Kako sam ja skuzio, platis 40 kn tu uslugu i onda jos bon od 40 kn
Nadoplatom bonom od 40 KN od 17.1 stjeces spomenuto pravo 1000 min prema bonbon korisnicima, ne trebas dvaput nadoplacivati![]()
Danas sam doživio veliko i dvostruko razočaranje po pitanju prenosa broja.
Nazvao me neki gospodin iz T-centra Rijeka i kaže da mi nisu mogli poslati sim kartice za prenos broja jer da su ih tek danas dobili i da će mi bit poslane ovih dana.
Tada dobijem još jednu pljusku u obliku informacije da će mi prenos broja biti obavljen tek 20.1. iako mi je trebao biti odrađen danas.
Za BonBon od mene "--".
Tko laže, taj i krade,
Kaj predstavlja ovaj "--", ne kuzim taj smajli...
Al ne kuzim di je problem, ono morat ces cekat tjedan dana duze, ajd ok bolje bi bilo da su ti sredili na vrijeme, al nije tak strasno... Po prvoj recenici tvog posta sam mislio da su ti rekli nesta tipa "necemo te u nasu mrezu, mars van"
Gle, T-mobileovcima je mali problem s bonbonom, jel im nije jos procedura objasnjena. Ja sam isto prenosil broj, jadan decko je bil tak zbunjen da sam ja ispunjaval zahtjev za prijenos broja, onak sav se tresel, nije znal kaj da kaze. Ah. I da nisu imali kartica, i reko mi je da bi moglo potrajat, pa sam reko da nema problema, razuman sam ja. I da, jos me nakon par sati nazvo da mu procitam nekaj s bonbon kartice, a ja reko "al nemate jos kartica, nisu vam stigle, pa mi ih niste mogli dat". A jadan, onda se ispricaval![]()
Nije smail već 2 velika minusa.
Naime, radi se o tome da ja imam papir na kojem piše "Zahtjev za prenos broja" i gdje između ostalog piše da je datum za prenos broja 13.01.2011. te smatram da je to u neku ruku ugovorena obaveza a isto tako postoji i dogovor da će mi sim kartice biti dostavljene na kućnu adresu do datuma prenosa broja a ja nisam klinac koji olako prelazi preko dogovorenih obaveza. Meni je kod sklapanja zahtjeva rečeno 5 radnih dana a ne 10, 15 ili 20 a ljuti me i to što su me nazvali na dan kada je trebao biti obavljen prenos a ne ranije.
Postoji i dodatni problem što se radi o 2 broja za prenos i oba nisam htio nadoplaćivati baš zbog navedenog prenosa a danasam sam morao to ipak učiniti jer sam oba ovih dana sveo na minimalne kunske zalihe.
Tko laže, taj i krade,
Denis a i ostali koji imate problema s prijenosom...javite se korisničkoj podršci na Facebooku/Twitteru, preko maila...pa se to da provjeriti. Ako negdje nema SIM kartica zovemo prodaju da se vidi kad će biti i slično. Tako ćemo puno lakše utvrdit gdje je zapelo i što se može napraviti.![]()
Bonbon, nisam se mogao javiti nikakvoj službi za korismike ranije o problemu, kada sam o tome bio obaviješten u vrijeme kada je trebao biti prenos brojeva. Da sam ranije bio obaviješten zasiburno bi izostala ovakva reakcija ali ovako nisam mogao preći preko toga.
Znam da su ovakvi komentari neugodni za vas iz mreže ali smatram da je potrebno upozoriti i ostale korisnike jer moji su "problemi" počeli pije nego što sam postao korisnik.
Smatrajte moj slučaj riješenim. Kartice sam preuzeo u T-centru i sada čekam 20. da se obavi prenos broja u mrežu.
Tko laže, taj i krade,
Ok, ja imam pitanje za sve one koje znaju bilo što o prijenosu broja u ZAGREBU.
1. Znači gdje točno mobu obavit prijenos broja u Zagrebu?
2. Ako odem tamo u Ponedjeljak da li ću u Petak moći koristit normalno bonbon sa svojim starim brojem? (da li će to sve biti obavljeno unutar tih pet dana? )
Hvala svima!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
1. https://www.bonbon.com.hr/faq/prijenos-broja
2. traje postupak dva tjedna dok se sve sredi, i samo ti stara kartica prestane raditi. Dobijes tocan datum i vrijeme kada ce se prebacivati
iPhone 5s 16 GB
Hvala! Gledao sam bas prije par dana tu stranicu i tada nije bilo tog popisa, valjda sada stavili, uglavnom, hvala ti!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks