mislim da ti je najbolji savjet, mob u ruke i pravac vip ili di si ga već kupio
Bog svima ,već duže vrimena vas čitam ali danas naiša na problem sa mobom pa da pitan.Danas mi mob skinija update i nakon instalacije i podizanja ne mogu više spojiti Wi-Fi.Piše Unable to start Wi-Fi.Mob je kupljen u vipa prije misec dana i nije rotan.Restarta ga nekoliko puta i vadija i stavlja bateriju ali ništa.Tražija san po netu i još su neki imali taj problem i nije pomoga ni factory reset.Svaka pomoć je dobrodošla.
mislim da ti je najbolji savjet, mob u ruke i pravac vip ili di si ga već kupio
Možeš probati preflašati stock RUU ROM iste verzije kao ROM kojeg trenutno imaš u mobu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=703655
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo ja prije par minuta update.o i mogu reci da je sve proslo uredno, malo poduze paljenje i dalje sve u redu... Wi-Fi uredno radi... ako sam dobro skuzio oslobodeno je malo vise RAM.a ili ja samo bulaznim... jer fakat neznam sta je dobiveno sa tim updaetom![]()
Moze se na neku drugu verziju flesat ROM . Ja ima u mob 1.25.708.2
kolega kupio Wildfire u VIP-u. nema data paket, a ja svoj ne mogu potrošiti pa reko, upalit ću wifi tethering. stvar je provjereno radila sa nekoliko laptopa, ajFonova, nekih dummy-fonova sa wifijem.
ali Wildfire nema šanse! napravili update OTA preko DSL-a, isto. ja preflešao u međuvremenu nekoliko ROM-ova na svom Heru (nevezano za ovo, igrao se) ali jok... na neke druge AP-ove se spaja bez problema. čudno. ali znači nije neobično?
Bookmarks