Ne moze, otkljucati se moze samo sa tom sifrom
Zakljucao sam memorijsku karticu i zaboravio sifru, sta cu sad? Moze se to nekako otkljucat?
Ne moze, otkljucati se moze samo sa tom sifrom
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
A nista onda, thanx![]()
@Vader
Nemoj siriti dezinformacije
Moze se otkljucati...
Instaliraj FExplorer ili nesto slicno.
C:\system\mmcstore
Taj "mmcstore" preimenuj u .txt file, otvori ga i unutra ti pise password
ispricavam se, ali nakon dugotrajnog trazenja na netu nisam nista uspio naciIzvorno postao Cykke
pretpostavljam da opisani postupak vrijedi samo ako je kartica u tom mobu zakljucana i nije blokirana, ako se zakljucana kartica stavi u drugi telefona, tog fajla nema (c: disk)
@Vader
Neces bas naci takve stvari na pretrazivacima, iako pisu u mnogim "s60 Tips & Tricks" threadovima po raznim forumima.
Ali kao sto Vader kaze, ako je to kartica iz drugog telefona, tj. ako nemas "mmcstore" na c:\ disku, onda je mozes jedino formatirat
E Fafala Bas Cu Probat Pa Javim!
P.S. Nema na c:system/mmcstore file-aA formatirat se ne moze prek moba jer je zaključana ( nija kartica iz drugog telefona, ali je mob bio na reprogramiranju pa to dode na isto, jel tak?)... I STA SAD?
A cuj, ako si formatirao mob nakon sto je kartica zakljucana, onda ti sigurno nece biti mmcstore file-a
Formatiraj ju preko citaca ili se pokusaj sjetiti passworda![]()
Fafala lijepa![]()
ne moze se formatirati ni u citacu ako je zakljucanaIzvorno postao Cykke
E, onda ti ostaje pamcenje...![]()
A DA JA NJU PRODAM?he he
Evo program ako je jos netko zaboravio MMC pass
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7077
ma ljudi, kod mmc kartice nije pohranjen na kartici nego u telefonu.Izvorno postao Cykke
recimo ja stavim pasword na mmc karticu 12345 u svom telefonu, a prijatelj stavi pasword abcd na svoju mmc karticu
i kad on meni da karticu svoju, pasword je 12345. upisuje se pasword koji je pohranjen u telefonu koji stiti karticu.
znaci bilo koja zaticena kartica koja bi isla u moj tel otkljucao bih ju s kodom 12345.
Cisto sumljam da je to tacno, jer da je tako onda bi mogli napraviti vestacki file koji bi otkljucavao svaku MMC.
Ovako nista, ko je formatirao telefon a zaboravio password na za MMC moze se polako oprostiti od nje. Do duse treba je ostaviti u fioci a ne treba baciti. Ljudi danas nemaju resenje, sutra mozda pronadju.
www.mobilnisvet.com
ovo za telefon je tocno..pise i u uputstvima..ja isprobo. a datoteka u fonu se ne moze procitati, al na MMC kartici ima neki file kkoji kaze da je ona zakljucnaa ali taj file nema kod vec upucuje na neku datoteku kriptiranu na fonu.
Bookmarks