nije nikakva greška, već svi korisnici mobile internet tarifa su dobili dodatnih 30GB za potrošit (+ paket koji već imaš) .
imat će sad u 12. i u 1. mjesecu.
jedino ako produljuješ ugovor, onda ćeš imati do 6. mjeseca svaki mjesec 30GB dodatnih..![]()
Ima li netko možda problema s provjerom stanja prometa na w'n'w sticku. Ja sam na 6gb stick2carnet tarifi i u zadnjih tjedan dana sam koristio stick na više kompjutera i OS-ova pa nisam pratio promet. I sad, pošaljem ja poruku da dobijem stanje (na 0110) i dobijem odgovor:
Gledam wtf, vjerojatno neka greška, i psujem im na neažuriranosti. Slao sam još par poruka stalno isto izvješće, sve do maloprije kad sam dobio (opet ažurno, nema šta):Name/Number: 0110
Time: 04-12-2010 23:05:02
Content: 01.12.2010. u 04:45 preostalo vam je unutar: tarife Mobilni Internet 6GB 27613MB
WTF?! Postoji li još neki način da provjerim stanje? Inače, imam uslugu bez ugovora, ništa novo nisam potpisivao tako da nemam pojma o čemu se radi. :/Name/Number: 0110
Time: 06-12-2010 00:44:04
Content: 03.12.2010. u 17:57 preostalo vam je unutar: tarife Mobilni Internet 6GB 26310MB
U biti se bojim da zbog nemogućnosti provjere stanja ne probijem paket i nabijem račun (čuli bi me tad!). Jel pošalju možda kakvu obavijest kad dođe pred kraj paketa il nešto?
nije nikakva greška, već svi korisnici mobile internet tarifa su dobili dodatnih 30GB za potrošit (+ paket koji već imaš) .
imat će sad u 12. i u 1. mjesecu.
jedino ako produljuješ ugovor, onda ćeš imati do 6. mjeseca svaki mjesec 30GB dodatnih..![]()
Hvala na odgovoru, odlična vijest!![]()
a jel se to odnosi na mobilni internet u glasovnim tarifama??
ja danas gledala pa imam nekakvih 15gb...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ako imas bilo koju iPhone tarifu onda je ista stvar, samo sto dobijes 15GB mjesecno.. (+ naravno ono sto imas inace u paketu)
Bookmarks