v550 je noviji, ima VideoRecording, ima opciju "vibe and ring" (za razliku od dosadašnjih "vibe then ring"). I mrvicu jaču bateriju.
Jel mi moze neko reci koja je razlika izmedju ova 2 moba?
Unaprijed fala
v550 je noviji, ima VideoRecording, ima opciju "vibe and ring" (za razliku od dosadašnjih "vibe then ring"). I mrvicu jaču bateriju.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Hvala.E da sad sam gledo na netu i ima jos digitalni zoom X4.Sve mi se cini da cu si ju ubost![]()
Imaju sve v-motorole digitalni zoom 4x. Od v300, preko v500/525/600/620, pa i v550, i e550.
e da jos samo jedni pitanje?Da li se moze odbiti poziv na toj v550.??
Dok ga ne otvoriš - ne. Samo možeš maknut zvonjavu i vibru, ali ne i odbit call.
na V550 je tastatura mrvicu mekanija od V525, ali se poruke super pisu i na slijepo i cini mi se ono plavo svijetlo na tipkama je malo intenzivnije, ak je to nekom bitno![]()
Oooo, drugarica Zelda![]()
![]()
A ja mislio da ste prodali Motorolu? Onomad kad sam pitao o mini-anteni i o futroli, vi rekoste da je Motorola isparila (u zamjenu za odeređenu svotu love, pretpostavljam). Kako to da ste se (po)vratili?
drugaru POOO-ZZZZZ-DDDDDDRAV!!!!!!!!!
aaaaaaa, prvo se zaljubila u V525, a onda se dogodio tek kratkotrajni flert sa njokom 6600, al brzo je prodah!
faza zaljubljenosti u Motorolu me navela da kupim V550![]()
![]()
![]()
Eto... izgubljena ovca se vratila
Welcome back!
Malo smo off-topic, znam, ali i ja sam bio zadrti Nokijaš... do ove Motorole sam se čak i kleo da nema te sile da uzmem Motorolu. Pa vid' me sad...![]()
to sam i ja govorila, pa eto me! Motorola rulz!!!!
Bookmarks