Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Threaded View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Do.K. Pregledaj post
    Oke, vidim da VIP ima i ovdje svoje advokate. Mogla sam si i mislit. Kao prvo, nisam toliko informatički nepismena da ostavljam uTorrent otvoren tako da mi preko njega upload ide u beskonačnost i u postavkama imam postavljan maksimalan upload od 1 kb/s za svaki slučaj. S druge strane, nisam niti dovoljno informatički pismena, niti imam potrebe (!) manipulirati mobilnim operaterima, jer sam si s pretplatama i na internet i na mobitele osigurala da imam sve šta mi treba i to svaki mjesec pošteno plaćam. Kao što sam rekla, to mi nije jedini internet priključak i nikad do sada se nisam "ZAIGRALA" ničime, pa tako niti sad.
    Ja sam otvorila temu jer me zanimalo da li ljudi imaju slična ili ista iskustva i na koji su način to riješili, a ne tvoje pametovanje o tome šta se može, a šta se ne može. Ja to jako dobro znam i bez tebe. A znam i da mi VIP i sl. mogu poslati račun od 50.000 kn i napisati na ispisu šta god žele i ja se i tada, kao i sada, mogu j**** s tim

Hahahaha. Fakat ne razumijem. Odgovor si dobila u drugom postu i ne kuzim kaj je nejasno.
    Ne treba biti nuklearni fizicar da bi skuzio da racun treba platiti inace idu posljedice koje si potpisala u ugovoru. Eventualno ih mozes zamoliti otplatu na nekoliko obroka, ali si se izjasnila da neces to platiti.
    Imas svoj stav prema Vipu i ne zanima te nista sto ti netko objasni. I niko ne treba biti stvarno advokat i braniti nekog ako zakljucuje nesto sto ti nisi vjerojatno shvatila u ispisu, A niti terba biti informaticki pismen da procita cijene po kojima koristi nesto.
    Eto to ti je to. Platis sad to koliko je, a ako ne platis sada onda ces platiti nesto kasnije sa kamatama, sudskim troskovima i ko zna cime, ali ces na kraju ipak platiti.
    A ti se mozes ljutit i na mene i na Vip i na cijeli svijet.
    A BTW to gdje sam pametovao nisam odgovarao tebi nego Tom_Billu sto isto vjerojatno nisi shvatila.
    Zadnji uredio KaKaV NeReD : 05-12-2010 u 15:07
    dobar grah daleko se čuje

Slične teme

1. Vip mobilni internet
    By Marco Polo in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 01-11-2012, 17:26
  2. Mobilni internet
    By Black_Hawk in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 29-03-2009, 13:44
  3. Vip mobilni internet