= Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
Tamo gdje provjerava promet pretpostavljam da se radi o Vodafone mobile Connect ne mora biti tocna kolicina prenesenih MB.
Isto tako postoji mogucnost manipulacije sa korisnikove strane. Stick se moze spojiti bez tog programa pa se ne broji kolicina podataka, Isto tako brojac se moze resetirat, program se moze deinstalirati i ponovno instalirati itd itd.
Nikakav screengab nije nikakav dokaz i ne prikazuje nista.
Poslao sam objasnjenje u postu iznad.
Izgleda ipak da se zaigrala s necime.
Oke, vidim da VIP ima i ovdje svoje advokate. Mogla sam si i mislit. Kao prvo, nisam toliko informatički nepismena da ostavljam uTorrent otvoren tako da mi preko njega upload ide u beskonačnost i u postavkama imam postavljan maksimalan upload od 1 kb/s za svaki slučaj. S druge strane, nisam niti dovoljno informatički pismena, niti imam potrebe (!) manipulirati mobilnim operaterima, jer sam si s pretplatama i na internet i na mobitele osigurala da imam sve šta mi treba i to svaki mjesec pošteno plaćam. Kao što sam rekla, to mi nije jedini internet priključak i nikad do sada se nisam "ZAIGRALA" ničime, pa tako niti sad.
Ja sam otvorila temu jer me zanimalo da li ljudi imaju slična ili ista iskustva i na koji su način to riješili, a ne tvoje pametovanje o tome šta se može, a šta se ne može. Ja to jako dobro znam i bez tebe. A znam i da mi VIP i sl. mogu poslati račun od 50.000 kn i napisati na ispisu šta god žele i ja se i tada, kao i sada, mogu j**** s tim