Dali se netko probao ili uspio spojiti na eduroam, tu imam tutorial kako se spojiti, svega ima za namjestit osim ovoga PEAPv0/MSCHAPv2, ili se to nekako napise ili doda bilo bi vrlo dobro da se moze spojit.
Dali se netko probao ili uspio spojiti na eduroam, tu imam tutorial kako se spojiti, svega ima za namjestit osim ovoga PEAPv0/MSCHAPv2, ili se to nekako napise ili doda bilo bi vrlo dobro da se moze spojit.
Takoder i mene zanima, po ovom tutorijalu sam probao radit, al ni kod mene nema PEAP sve ostalo ima ali tog bas neskinuo sam i neku aplikaciju full wifi al ni ona ne pomaze, ima za dodat mrezu, al svejedno se nemoze spojit , samo kreirat mrezu, glupost...
probas se conectat i kad te pita sifru upisi svoju i onda ce ti se otvorit novi prozor di mozes podesavat te gluposti, ima peap ali nema PEAPv0/MSCHAPv2 tj ima samo jedno od tog dvoje
Već bilo riječi o tome na forumu.
Prvi post
Drugi post
uspio sam se spojiti na eduroam danas napokon, treba staviti TTLS i PAP a mail poslje imeprezime@unipu.hr
A što ako imam racun, @math.hr ? jel isti postupak?
trebalo bi biti isto probaj pa javi, tj probaj oboje
Evo uspio sam se spojiti , stavio sam na postavke od Eduroama TTLS i PAP, te staviti svoj username u obliku @nešto.hr i password. Sretno u spajanju![]()
Skinuo sam WIFI advanced configuration, može netko detaljnije objasniti postupak spajanja na eduroam, ovaj program ima previse opcija![]()
nije ti potreban wifi advanced (osim ako 1.6) vec prati samo upute iz linka-
http://www.oucs.ox.ac.uk/network/wir...uroam/android/
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Bookmarks