x10 mi je ipak malo premali ekran, nebi se baš spuštao ispod 3 incha, a vidim da se spominje i slaba baterija. Ne koristim fejsali svakodnevno bi provodio barem 2-3 sata na internetu, za igrice mi i nije nešto previše žao, za one kakve ja igram će biti dobar.. Znači koliko sam shvatio htc wildfire u kategoriji do 1500kn(1200kn po oglasnicima) spada u best buy. To sam i očekivao, ali kako već duže vrijeme nisam u toku, reko najbolje pitati dali postoji još neki koji bi ušao u uži krug kandidata...
edit: možda je isto bitno za napomenuti da će mi ovo biti prvi smartphone
Zadnji uredio Qwasy6 : 06-12-2010 u 14:22
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
samo provjeri kako je surfati internetom na 240*320 rezoluciji na 3.2'' ekranu..
sjecam se kad sam presao sa omnie na htc hd velika razlika sto se tice interneta i rezolucije, vec na pocetnoj stranici je sve bistro i moze se citati, na iphone se mroa zumirati da postane citko a ima vecu rezoluciju od htc-a, makar tamo to nije problem jer je zumiranje brzo i jednostavno. ne znam kako je to napravljeno na htc-u ali posto je novi vjerojatno slicno kao na iphone-u..
samo provjeri to za rezoluciju da ne bude tapija surfat 2-3sata internetom dnevno i cijelo vrijeme se muciti sa zoom in zoom out..
inace izgled i cijena je ok, ali steta sto je reza manja i od x8-ice, koji je u ducanu vec 1000kn, ali sto je izgleda plasticnije(bar na slici) i ima losiju kameru![]()
bio nekad oglas...
Bookmarks