Postavi automatsko čiščenje koje ti paše i stvar riješena.
Moze li se kako iskljucit da kad posaljem sms da neostane kopija u "poslanim sms" Jer me to živcira...... Ponekad moze bit neugodno jer tu imamsvakakvih vrsta sms ova
Postavi automatsko čiščenje koje ti paše i stvar riješena.
To što zrino veli je točno, ali mislim da je Dubrovnik82 htio da se opruka UOPĆE ne pojavi u Outboxu. A to nisam nikako uspio napraviti.
Ovaj automatski cleanup ide, koliko mi se čini, oko ponoći. Tako da poruka koju pošalješ ljubavnici u 7 ujutro da ti je bilo mraaaak noćas s njom (a govoriš zakonitoj da si bio na službenom putu) ostaje "na uvid" do ponoći.
Shvaćam ja šta je pjesnik htio reći![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
probao sam iskljucit odlazni spremnik i primjetio sam da ga nema vise na mobu a samim time vjerujem da ne sprema poruke..nisam probao slat da se uvjerim u to...probaj pa ces vidjet (vjerujem da odlazni spremnik sluzi samo za spremanje odlaznik poruka (poslanih))
U seemplayeru seem 0032_0001 i pod poruke i iskljucit outbox...
Da stvar funkcionira..probao sam sad...
Zadnji uredio jdabic1 : 05-12-2004 u 20:04
Stari skužio si me potpuno..... pa čak i za to sa ljubavnicomIzvorno postao BlueDevil
![]()
Al pokusat cemo sa tim autom. ciscenjem jer ovo iskljucivanje nemaogu kad nemam program da bi usao u mob.![]()
Ono kaj ti treba za seem je sitni programčić (ima kod mene na stranici) - P2Kman, P2Kdriver i neki seem editor, ili hex-editor...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks