Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 507

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2012
    Bodovi
    372
    Nivo
    4
    Bodovi: 372, Nivo: 4
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim da tema nije aktivna 3,5 mjeseca, ali nadam se da nije off, te da će mi netko odgovoriti na pitanja koja me zanimaju. Dobio sam iphone 3g 8gb, u postavkama pod opisom piše: model MB490CR, serijski broj 88947..., verzija 4.2.1 (8C148), Modem Firmware 05.15.04. Telefon podržava sve mreže, ali nisam siguran da li je JB kako u aplikacijama nema cydia. Pitanje: može li se odraditi JB (čak i ako je već odrađen) obzirom na specifikacije koje sam naveo, a da se ne poremeti ništa u telefonu jer sam prilično zadovoljan njime, odnosno može li se napraviti JB a da se ne mijenja ios, firmware..? Samo bih htio staviti neke korisne aplikacije. Ako može JB, zamolio bih odgovor kako i kojim alatom je najbolje za navedeni telefon. Znam da odgovor sigurno negdje već piše, ali sam novi u apple svijetu, pa me to sve još uvijek zbunjuje i stoga Vas molim za razumijevanje i odgovor. Veliko hvala svima.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zsenjak6 Pregledaj post
    Vidim da tema nije aktivna 3,5 mjeseca, ali nadam se da nije off, te da će mi netko odgovoriti na pitanja koja me zanimaju. Dobio sam iphone 3g 8gb, u postavkama pod opisom piše: model MB490CR, serijski broj 88947..., verzija 4.2.1 (8C148), Modem Firmware 05.15.04. Telefon podržava sve mreže, ali nisam siguran da li je JB kako u aplikacijama nema cydia. Pitanje: može li se odraditi JB (čak i ako je već odrađen) obzirom na specifikacije koje sam naveo, a da se ne poremeti ništa u telefonu jer sam prilično zadovoljan njime, odnosno može li se napraviti JB a da se ne mijenja ios, firmware..? Samo bih htio staviti neke korisne aplikacije. Ako može JB, zamolio bih odgovor kako i kojim alatom je najbolje za navedeni telefon. Znam da odgovor sigurno negdje već piše, ali sam novi u apple svijetu, pa me to sve još uvijek zbunjuje i stoga Vas molim za razumijevanje i odgovor. Veliko hvala svima.
    Odi u Spotlight pretragu (ako je uključena da traži aplikacije) i upiši cydia. Ako nalazi onda je Jailbreakan. Ako ne onda nije.
    Isto probaj prstom povući po onoj traci statusnoj gore sa desna na lijevo ili obrnuto, ako se spusti SBSettings, onda je sigurno jailbreakan.
    Ako I nije, lako se jailbreaka (možda bi bilo dobro napraviti restore ako si ga kupio od nekoga, pa sve na novo staviti na njega).
    Skineš neki jailbreak tool (na OVOM linku imaš tutorial, a lijepo je pogledati i OVDJE, pošto je Imaticx sve lijepo napravio i posložio tu).
    Ako još nešto nije jasno slobodno pitaj
    One day, sky went blue...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2012
    Bodovi
    372
    Nivo
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala puno na brzom odgovoru, ali kako sam totalni početnik što se iphone tiče, možeš li mi molim te reći gdje se nalazi Spotlight pretraga?

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala puno na brzom odgovoru, ali kako sam totalni početnik što se iphone tiče, možeš li mi molim te reći gdje se nalazi Spotlight pretraga?
    Na onom početnom ekranu, odi skroz lijevo (dolje kako su točkice, spotlight ti je ono povećalo).
    Ako toga nema, odi u Postavke, Općenito, Spotlight pretraga, i uključi za Aplikacije. Ako nema cydije, nema jailbreaka

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2012
    Bodovi
    372
    Nivo
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako je to ono povećalo u lijevom gornjem kutu gdje se upisuju pojmovi, a dolje je tipkovnica, cydije nema jer mi se pojavi tek na web pretragi, a prije toga kontakti sa C. Po tome, pretpostavljam da nema jailbreaka.

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako je to ono povećalo u lijevom gornjem kutu gdje se upisuju pojmovi, a dolje je tipkovnica, cydije nema jer mi se pojavi tek na web pretragi, a prije toga kontakti sa C. Po tome, pretpostavljam da nema jailbreaka.
    tako je. Onda prati onaj gore postupak što sam ti linkao da ga jailbreakaš. Napravi backup prije svega, jel ak se nekaj zezne onda napraviš restore i digneš iz backupa.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2012
    Bodovi
    372
    Nivo
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li se samim jailbreakom mijenja software ili se on posebno ubacuje ?
    Ako se ubacuje, koji software ubaciti, i kojim alatom da dobijem video kameru itd.

Kolegica mi kaže da je njen iphone bio identičan mome, i da je ubacila od četvorke sw i da sada ima video snimanje i još koješta. Je li to moguće?
    Zadnji uredio zsenjak6 : 01-10-2012 u 19:38

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 871
    Posljednji post: 04-10-2015, 08:17
  2. Odgovora: 1730
    Posljednji post: 13-01-2015, 20:31
  3. iOS 4.2.1 - sva pitanja, update, jailbreak
    By imaticx in forum iPhone firmware
    Odgovora: 287
    Posljednji post: 25-08-2011, 12:10
  4. Odgovora: 360