ja sam radio po onom na iclarifield i sve mi proslo ok,istina bio je 3g ali ista stvar
ja sam to prije probavao pa nisam uspio sa custom sad neznam ako ko ima bas kakav turitorial bilo bi ga dobro stavit inace je kod mene basebend 5.13.04 otkljucan je ali na 4.0.1
ja sam radio po onom na iclarifield i sve mi proslo ok,istina bio je 3g ali ista stvar
imam iphone ios 4.1 i bb 06.15.00 ..koliko sam ukapirao ova varzija sad nema gps ,da li j eto istina i da li postoji nacin da se promeni bb posto mi treba navigacija??
mislim da nemozes vratiti jednom kad stavis baseband od ipada to je to
kakva glupost)
Ljudi, jel postoji nekaj ko Smart Cover za iPad 2, al da je za iPhone 3gs? Npr da je neka maskica il tako nešto, i na nju zakačen taj Cover? Barem nešto slično? Osim Flip caseova, za njih znam![]()
One day, sky went blue...
jedno pitanje za teme..nasao sam super temu ali ima na lockscreenu umjesto potegni da otkljucas samo da taknes tipku sto je glupo,jel mogu kak zadrzat tu temu ali da mi je to za otkljucavanje origigi?
e vidis to bi moglo upalit samo treba nac tocno taj dio,imam ono za uc u telefon samo javi ak saznas kaj treba brisat...zove se ibox carbon..normalna za witerboard
Ljudi, kak vama baterija izdrži prek noći bez punjača? Meni ak je na 100% navećer, ujutro je na nekih 40%. jel to normalno, il kaj?
Pa ako cijeli dan igras Pacman, onda je normalno. Ne mozes tako, ovisi sto radis na njemu, 3G jel upaljen, igras igre, osvjetljenje...
iPhone 5s 16 GB
Lol, ne igram pacmana cijelo vrijemeali, pitao sam prek noći. Upaljen je WiFi, a 3g i Data su iskljućeni. Sve pogašeno.
prek dana mi izdrži 3-4h upotrebe
![]()
Na 4 mi preko noci skine oko 2%, a tako je negdje i na 3GS bilo, 2-3 %, 3G iskljucen, WIFI ukljucen
iPhone 5s 16 GB
Ljudi molim vas malu pomoć!
Ovako imam 3gs i updejtala sam novi software 4.3.1 međutim ne mogu otvorit niti pokrenut niti jednu aplikaciju...kako da to sada rijesim?
Jel ima jailbreak?
iPhone 5s 16 GB
Nema.
Da vas nešto pitam nemam na 3gsu Summerboard, kako ga mogu dodati/instalirati?
Dobar dan. Ovdje sam novi i zanima me. Imam ispravan 3GS 8gb i neispravan takav od 32gb ,mogu li zamijeniti memoriju ili je dograditi. Hvala
Bookmarks