Imam jedno brzo i kratko pitanje jer nestignem proucavat na netu sad...
Trebao bi uzet sada ovaj novi/stari 3GS 8GB u T-comu i zanima me da li cu ga moc unlockat? Da li ima veze koja je verzija IOS-a ili su sve moguće unlockat...
Zahvaljujem bilo kome na bilo kakvom odgovoru!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
imam problema s Iphonom 3gs .. na njemu je Ios 4.2.1 .. pokusao sam napraviti jailbreak .. ali mobitel kad mi se pali stane na logu od Appla i neide dalje .. naime nekako sam ga uspijeo pokrenuti .. i Unlocko sam ga .. ali svaki put kad se mobitel ugasi i kad ga zelim ponovo upaliti .. nemogu .. samo mi dodje tai applov logo i neide dalje .. i onda ga moram spajati na redsnow da bi ga pokrenuo .. jel mozda netko zna u cem je problem ??
To je normalno. Zato sto je redsnow tethered jailbreak, znaci svaki put kad ugasis mob, morat ces ga spojiti na komp da ga upalis. Sacekaj do Bozica, trebao bi izaci normalni (untethered) jailbreak.
iPhone 5s 16 GB
A na 3g mi tosve normalno radii .. ti imas istu takvu situaciju ili ??
3g radi zato sto je stariji mob. Ja imam 4.1 fiemware i cekam normalan jailbreak. Ne pada mi na pamet svaki put spajati mob na komp svaki put kad se ugasi![]()
iPhone 5s 16 GB
vi koji ste stavili basband od ipada i JB...kak cete vi tocno napravit unetethered Jb kad izadje?
svoj jailbreakani iphone cete ponovno jailbreakat?
.. Cekamo onda Badnjak tad ce valjda izaci novi Jailbreka kak pise) jos samo malo
![]()
Nee, pise ak je tehered bio do sad, samo ce se opet kao Boot tehered, ali vise nece bit tehered. Ak kuzis... Sam ce ga opet jailbreakat, a ostat ce sve kak je i bilo![]()
One day, sky went blue...
Jel može jedna mala pomoć? Planiram kupiti 3 gs preko Vipa pa je li me netko može uputiti što sve sa njim treba napraviti kad ga se dobije? Prijateljica ga je dala nekom tipu da joj sve postavi pa me zanima da li da dam telefon nekome ko je stručnjak za to ili da probam sama preko kompa? Hvala puno!
.. Kuzim i ja .. jedvo cekam jer mi je dopizdilo vise paljenje prek kompa.. a to su te pocetnicke greske![]()
pa nije tesko...spojis ga na kompjuter i u tunesu stisnes activate...
pitanje iz znatizelje: jel ga planiras koristit za nesto osim poziva i smsa?
.. Ma dobro dns ce se valjda sve to popraviti vidjet cemo![]()
naravno koristim ga za sve drugo osim Poziva i sms-a skoro heh![]()
aha sorry hehe![]()
Imam iPhone 3GS i video koji snimim normalno gledam na iPhone-u. Kad taj
isti video prebacim na računalo u iTunes ga ne mogu pogledati jer mi je
procesor zauzet 100% (procesor XP2500+ Barton) i video je zamrznut. U quick
time uopće mi ga ne prikazuje(crnilo), pokušao sam sa guick time alternative, nakon
što sam deinstalirao quick time, ali mi daje nekakav error. U svim drugim
playerima mogu gledati, ali je video okrenut za 90°u lijevo. Deinstalirao
sam iTunes, ali ništa ne pomaže.
Na koji način (s čim) pogledati normalno video ( mov file)
Gom player meni sve vrti
iPhone 5s 16 GB
Ma vrti meni i GOMplayer (inače ga koristim za sve) ali i u njemu i u VLCmedia player i još neki koje sam koristio, doslovce svi prikazuju film naopačke, odnosno zaokrenut za 90°(ne za 180°).
Čak sam po internetu našao par playera za mov extenziju i svi mi prikazuju na isti način![]()
To je to!!! Hvala ti. Izgubio sam dosta vremena što po forumima, newsima tražeći rješenja i playere, a problem je što nisam navikao rotirati iPhone, nego sam snimao u "okomitom" položaju (ovo okomito se odnosi na mobitel, a ne na mene :-))).
Sad se postavlja pitanje da li ovako snimljene filmove mogu ispraviti u "normalne" ili su trajno "izgubljeni"
I treće, ovo tvoje pitanje da li ti radi accelometer da li znači da se on može negdje u opcijama isključiti?
Bookmarks