Pozdrav svima,
Vama koji ste updateali BB na 6.15 i unlockali mob, jel radi GPS?
Pozdrav svima,
Vama koji ste updateali BB na 6.15 i unlockali mob, jel radi GPS?
Dakle momci što predlažete? Imam 3gs, tvornički zaključan na t-mobile (meni treba unlock), verzija 4.1 (8B117) bb 05.14.02 (tvornički). Da li da updateam baseband i da imam otključan mob ili da još čekam pa možda izađe neko bolje rješenje pošto nema povratka na stari beseband
Ja bih na tvom mjestu sacekao
iPhone 5s 16 GB
Iako što ti moderator nije rekao jest da ćeš se načekati, jer nekakvog drugog exploita vjerojatno neće ni biti. Ili koristi T-Mobile karticu u njemu, ili ga unlockaj. Ja sam birao unlock jer sam se dugo načekao da bih koristio Tele2 karticu u njemu, a ja se s Tele2 neću micati. Kada sam odabrao unlock, odrekao sam se nekih povlastica koje imaju Apple korisnici (tipa servis, updateanje firmwarea itd.). Jednostavno ću koristiti svoj 3GS na 4.1 dok se 4G ne uigra. O tom potom.
Tony jel imas kakvih drugih problema, mislim jel sve radi uredno? I moze li se napravit restore bez bb ako budenekih problema??
Oz moze tutorial kako si to napravio i jel ima veze što mi je novi bootrom.
Zato sam ja s tele 2 prepaida (knockout) presao na bonbon koji je tu negdje s cjenama al napokon imam i signala svugdje s cim tele 2 u mom selu ima gadnih problema!
Bonbon uredno radi sa t-shrot zaklucanim jojofonima ;-)
I da trenutno ne planiram prec na 4.2.1 jer je moj tethered a i sa 4.1 nemam nikakvih problema (alarm ne koristim).
Nitko ništa ne odgovara, uglavnom snašao se sam
Zadnji uredio tomica007 : 05-12-2010 u 12:37
pozdrav ljudi! ovako, dobio sam iphone 3gs 32gb, problem je sta NE RADI!!! ne mogu dalje ekrana koji mi nudi samo "emergency calls".ne znam koji je firmware na njemu, probao sam skinut neki custom firmware i stavit ga tako da mogu koristit tele2 sim karticu ali nece ga uopce instalira nego mi itunes javlja neku gresku,koji god firmware pokusao stavit(i originalni i custom), i nisam usao u recovery mode nego u dfu mod tako da ne znam zasto steka. sta da radim? hvala unaprijed i molim vas nemojte brisat temu,gledao sam tutoriale po forumu ali nemam pojma kojim redoslijedom da sto radim!
post il tema nebitno zivcira me ovaj mali gad sta nece proradi!!!, i da stoji ta slika i itunes logo !
pa moras ga ustekat u PC pokrenut i stavit sim karticu na koju je zakljucan
u iphone i onda pokrenut itunes i aktivirat ga
eeeeeee zakljucan je na njemacki t-mobile a karticu nemam...jel mogu bez nje ista?
nista hvala svejedno![]()
Moraš staviti karticu na koju je zaključan i onda će ti proraditi, nakon toga ga jailbreakaš i unlockaš i vozi.
Nadi na ebayu, vjerovatno ima tih kartica dosta jeftino
iPhone 5s 16 GB
Imam problema, da. Kao i svi ostali. Naime, geniji su izbacili ovaj unlock tak da bismo mi bili pokusni kunići. Ugl. puno ljudi dobiva No Service (nisam jedan od tih), prestanu radit Push notifikacije, baterija se vrlo brzo prazni (drastično je, ali ima nekakav fix koji radi 50:50), nećeš imati GPS više (jer su biseri baseband flashom flešali i chip za GPS s iPhoneovskog na iPadovski (čiji firmware ne radi naravno) itd. Ja sam sad zapeo na tome, jedino kaj mene najviše dere je gubitak GPS-a, koji mi je standardni dio iPhonea, i opcija koju sam volio imati. Nije ti pametno ovo raditi, jer kad to napraviš, nema više povratka (restoreat možeš samo mobitel, baseband ne možeš, a svi problemi su vezani uz bb). Eto toliko!
@crazy_muzgavac
Nabavi si redsn0w s official stranice i jailbreakaj mob s time, ovo ono (imaš cijeli postupak na netu) i onda ćeš ga tzv. "hacktivateat" što znači da će bit otključan na sve kartice i da ćeš ga otključat na tu Tele2 karticu što imaš. Kasnije si skineš SAM (iz Cydie) i pomoću njega lažno "službeno" otključaš mobitel, tako da mobitel misli da ti je unutra njemačka T-mobile kartica (time izbjegavaš probleme s baterijom koje zadaje hacktivacija).
Jel to mozda ovo ?
http://www.geohot.us/2010/12/how-to-...s-without.html
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Pozdrav ljudi! Novi sam na forumu.
Kupio sam iphone 3gs, bio je na njemu OS 4.2.1 te sam ga downgrade-o na OS 4.1 i jailbrekao s Limera1n uspjesno! Potreban mi je samo jos unlock iphonea, dali ga mogu unlockati s RedsnOw 0.9.6b5 tj podici baseband sa trenutnog 05.15.04 na 06.15 te ga otkljucati preko cydie? Novi je bootrom na iphoneu. Dali netko ima bolje rijesenje? Nov sam u ovome tek par dan imam iphone a ne bi htio nesto zaribati, plz help!!!
Ma i ja bih najradije sacekao ali putujem za njemacku i treba mi unlock iphonea.. Dali netko zna kako restorati iphone ako dignem baseband na 6.15 ako nece preko itunesa? Koji program koristiti?
za sad ga nemozes nikako spustit sa 6.15...mozda ce se u buducnosti moci
Bookmarks