Bas super sto je ovo otvoreno,vec sam izgubljen u silnim temama....imam 3.1.2 soft na svome iphonu i jedva cekam da ga mogu updateti na 4.2.1 te otkljucati jer koristim neprivilegiranu mrezu....
U ovoj temi stavljajte review, sva pitanja o hardwareu, firmwareu, updateu, jailbreaku..... za iPhone 3GS
Zadnji uredio imaticx : 29-11-2010 u 10:24
iPhone 5s 16 GB
Bas super sto je ovo otvoreno,vec sam izgubljen u silnim temama....imam 3.1.2 soft na svome iphonu i jedva cekam da ga mogu updateti na 4.2.1 te otkljucati jer koristim neprivilegiranu mrezu....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Jel netko updateao iOS na 4.2 i kako to funkcionira na 3GS-u, do sada sam uvijek zurio sa updateom iOS-a i uvijek je bilo nepredvidjenih "poteskoca", pa me zanima kako sad stvari stoje?
Procitao sam da ima problema sa music libraryjem i neprepoznavanjem pjesama...
Kako radi iOS na 3GS-u, jal imam ikakvih poboljsanja?
meni ga je frenda slucajno instalirao (glupan) i sad moram cekat unlock valjda ce danas doci a iOS 4.2.1 mi radi jako dobro malo je brzi nego prije
jel moguc untethered JB za iphone 3gs old bootrom na 4.2.1?
UNLOCK
Jednostavne upute za unlock iPhone 3GS / 3G na iOS 4.2.1. / 4.1 na 05.15.04 i 05.14.02 basebands.
* Uđite u Cydia
* Pritisnite Manage tab na dnu ekrana.
* Zatim pritisnite Sources
Sada pritisnite Edit, zatim Add. Za URL od source unesite http://repo666.ultrasn0w.com i pritisnite Add Source .
Nakon dodavanja Sourca, pritistine repo666.ultrasn0w.com, zatim ultrasn0w te instalirajte ga.
Pričekajte da se instalira ultrasn0w te iPhone resertirajte i to je to !
![]()
@Oz.
Potpuna laž. To ne radi tako. Štoviše, načekat će se Windows useri da izađe program pomoću kojega se mora updateati baseband na neki iPadovski (06.15) iz kojeg onda nema povratka (garanciju zaboravite) i tek onda se može otključati pomoću ovog gore unlocka. Žali Bože truda![]()
Dakle, iOS 4.2. bolje još ne stavljati jer se ne JB!?
Samo stari bootrom
Ja isto cekam JB, jer moram raditi restore, a neda mi se dva puta![]()
iPhone 5s 16 GB
E hebiga, ja cu izgleda morat dva puta raditi![]()
http://www.geohot.us/2010/11/how-to-...ne-3gs-3g.html ???
jel se može ovo uradit ??
i kako ću vidit na 3gs-u jel mi je stari ili novi bootrom
znaci da zakljucimo...3gs na 4.2.1 new bootrom nema smisla JB jer je tethered?
tako jeostani bolje na 4.1
iPhone 5s 16 GB
ja ostajem na 3.1.3...probao 4.1 i dosta toga ne radi...recimo TypeFastR nema update i vjerojatno nece ni imati, tak da ostajem da 3.1.3....radi odlicno i ne pada mi vise na pamet dizati na nesto novije, posto nista pametnoga nije napravljeno
![]()
RoBee
Namjeravam si kupiti foliju/naljepnicu za poledinu u "karbon" finishu...nesto ovog tipa >
http://cgi.ebay.com/iPhone-3G-3GS-Ca...item255eef56de
Jel postoji kakav ozbiljniji proizvodac ili da kupim bilo koju od ovih ebay jeftinjara?
decki ja sam jb-kal iphone 3gs sa 4.2.1 iOS-om...
Sve radi samo ima jedan problem a taj je da pri svakom restartu mobitela morate ga dodatno rebootat sa redsn0w-om :/
Da. Trebao si prije procitati sto znaci tethered, a sto untethered
Strpi se, valjda ce izaci untethered ili se vrati na 4.1
iPhone 5s 16 GB
Ne restartam mobitel i sve radi normalno... Baterija mi duplo duze drzi na 4.2. prije mi je na 4.1 držala maximalno dan i pol a sad tu i po 2 i pol dana.
ja sam uspio unlockat 3gs 4.1 5.14.02 , i potpuno se ne slazem sa tobom.
Postupak je prelagan, skinete Redsn0w 0.9.6b5, 4.1 firmware te proces bude gotov za 10minuta i sad imam otkljucan mobitel.
Da, otključani mobitel koji sada više ne možeš nositi na servis jer si svijesno prekršio prava. I više ljudi ima problema nego što su zadovoljni s time što su učinili. Ja sam zadovoljan, ali je pitanje vremena kad ćemo svi zajedno požaliti (vjerojatno kada Apple ne bude dopustio baseband 06.15 da se updatea na novi iOS). I Oz., post se odnosio na ovaj tvoj "postupak" za otključavanje koji je falš, jer ovaj puta se mora unlockati pomoću redsnowa koji flasha iPhone s iPad basebandom (s kojeg nema restoranja).
Bookmarks