Hoces reci da necu moci vratit backup iz itunesa?
Hvala na odgovoru![]()
Nadam se da nisam dosadan, Ovako sinoc sam radio nesto na iphonu surfo po internetu bio na FB i kad sam zavrsio ostavio sam iphone kad sam primijetio da mi WLAN radi ja mislio mozda nesto ucitava iz aplikacija itd, jedno 2 sata kasnije uzeo sam opet iphon i nako sto sam ga upalio/otkljucao jedno 10 sec kasnije dode mi mali prozor sa "vas iphone moze se nadograditi na ios 6..... i ja pritisnuo zatvori" kad ja ode po opcenito primijetio sam da mi fali 2,5 GB memorije, reko da nije ves skinuo Ios 6 ali ja to necu hocu ostati na ios 5 kako da ja tih 2,5 GB oslobodim. LIJEP POZDRAV
Ekipa kako je najjednostavnije vratit 3gs na potpune tvornicke postavke? Znaci kao da je novi? Jel potrebno dizat na zadnju verziju softwarea? i jel postoji JB za zadnju verziju?hvala
Ako imas spremljen SHSH mozes na bilo koju verziju ici. A mozes i na zadnju (6.1.2) i postoji JB za nju. U iTunesu Restore i onda na kraju "set as new"
iPhone 5s 16 GB
Znaci mobitel se uredno upali, pita me za jezik, zemlju i nakon toga da ga spojim na itunes
kad ga spojim na itunes pise da ima neku gresku i citiriam kaj pise:
"There is a problem with your iPhone.
Please visit the Service Answer Center to find answers to all your questions about service options, warranty and other processes in your country.
To find your nearest Apple Store, click here."
Jel ima tome lijeka ?
---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 14:35 ----------
da napisem vise detalja, nije bio JBan, napravljen je update softwarea, nakon toga je ugasen i vise se neda upaliti
A da probaš u DFU pa restore?
One day, sky went blue...
a ne znam oce li mi itunes uopce dati da ga probam restorati
da probam to ?
edit: dobil sam sljedecu informaciju..
"Znam samo da je dekodiran,bil je na vipu,sad je na simpi..i onda je brat nekaj prtljal i stavil ga na tvornicke postavke"
Stavi vip-ovu karticu u telefon i onda ga upali. Sad ti je zaključan na vip. Za otključavanje se možeš obratiti vip-u ako je istekao ugovor sa kojim je mob kupljen ili ga možeš jailbreakati i sam otključati.
Pozdrav.
ugasim ga, stavim vipovu karticu, upalim ga, pise da ga spojim na itunes, spojim i opet baca gresku da se obratim servisu
da, ali kak da znam da ce mi omoguciti restore ?
posto mi stoji samo ova obavijest u itunesu i nist vise, niti mogu kaj prckati, nist nist
Stavljanjem u DFU bi trebao dati mogućnost restorea.
stavio sam ga u dfu, napravio restore (update na 6.1.2) i opet ista stvar
upali se, kaze da odabarem jezik i regiju i zatim da ga spojim na itunes..
kad spojim na itunes kaze istu gresku da ima
sa kojim programom mogu otvorit "hosts"?
hvala!
Totalni sam početnik u iphoneu..Trebao bih ga dobiti (mislim 3gs).e sad ako ne želim nešto prčaki i raditi JB da li ce se nakon službenog update-a preko menia ili i tunesa zalockati na mrežu u kojoj je kupljen? dakle ako je dekodiran za sve mreze,,, da li ostaje nakon sl update
Hvala !
Moj iphone ima problem sa silent tipkom dok se nalazi u silent modu.... znaci kod je telefon bio jbreakan rjesavao sam to sa jednim tweakom [RingerSwitchTool (Cydia Tweak)].
Kako sad to rjesit kad nemam JB?
edit: Sad imam 3GS na verziji 6.1.3 (10B329)
Modem Firmware 05.16.08
Koliko vidim nema JB-a. kako cu rijesit ovaj problem gore... ta silent tipka me "ubija"... nemam silent mode, stalno poludi... onako na 5.1 i JB imao sam taj tweak i nije bilo nikakvih problema... 2 puta stisnem home tipku i odaberem mode koji hocu...
ajde pomozite...
Zadnji uredio CooleR : 25-03-2013 u 18:25
Ako ti je prije bio JB vjerovatno imas shsh bloobove pa onda vrati na neki stariji firmware za koji postoji JB ili ga popravi u servisu, nebi trebalo kostati puno (promjena home tipke je 200 kn, a mislim da je ovo jeftinije)
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks