Ljudi, dali ste probali jailbreak sa http://graypois0n.blogspot.com/ , kad hoću skinuti graypois0n javlja mi se antivirus pa sumnjam da je fejk, ima li tko kakvih iskustva s time?
ima netko da ima 5.0.1 i jailbreak na 3GS-u? koliko vam traje baterija?
meni trosi vise nego na 4.3.3...ne nesto specijalno, preko noci kroz 10 sati (zakljucan, upaljene samo lokacijeske obavijesti, ostalo pogaseno, kao i edge) potrosi 7%, kako je drugima?
a kak ti je brzina samog uredaja....frend je stavio 5.0.1 pa mu lagano trza
ista stvar i kod mene, vidi se kad selim stranice po meniju kako zatrza...
meni sve ko podmazano. doduše nov uređaj
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Meni ne, ništa ne zapinje, nema lagg-a, baterija traje puno duže..![]()
One day, sky went blue...
ne znam, ja mogu sa sigurnoscu zakljucit da mi se ponasao puno bolje na 4.3.3
al recimo oslobodio sam koju gigu memorije pa mi odmah bolje radi
sto se tice baterije imao na na jednoj verziji softvera vecih problema, da mi je preko noci potrosilo 20% baterije pa sam izdrzao s tim, kako ne bi i sa ovime =)
sa 4.3.3 nisam imao apsolutno nikakvih problema, nikakvog trzaja niti ista slicnog
da ne zaboravim, sad tu i tamo na 5.0.1 pogledam na sb settings na koliko je available memory i cini mi se da je isto kao sto je bilo na 4.3.3 i svejedno trza na 5.0.1
mislim nista strasno mi to nije, bilo je i vrijeme nakon dve i vise godina, dobro se taj 3GS drzi jos![]()
ima li kakvih novosti za nas koji imamo bb 05.16.05? koliko sam vidio, radi se novom toshiba chipu koji ne dozvoljava nikakav jb, a stavljanje bb od ipada dovodi do gubitka imei, bluetooth-a, gps-a,...
po serijskom broju, ovaj moj 3gs je proizveden u 40. tjednu 2011. znači zadnja serija.
Pozdrav imam jailbrakean iphone 3gs verzija 4.1 , bb 6.15.00 ... zna mi cesto kad nema 3G signala prebacit se na EDGE mrezu , ali sa ovakvim izgledom bez ijedne signalne crtice ---> ..... T-Mobile E u postavkama sam probao sa izmjenom APN postavki i nema pomaka, takoder sam probao i FakeAPN , jednostavno kad u Mreznim postavkama onemogucim 3G mrezu javlja mi da NEMA USLUGE ne zeli se na EDGE signal prebaciti, ima li tko kakvo rijesenje vise ne znam sto da radim sve sam pokusao i restore softwera i reflashanje basebanda idr...
Bok dečki, molio bih ako me netko može uputiti... dakle, imam iPhone 3GS 8 GB (T-Mobile HR), ver.: 4.1 (8B117), m.f.: 05.14.02, s.n.: xxx47xxxxxx. Jailbreak-an je sa limera1n-om, a nikad nije bio unlockan jer za to nemam potrebu.
Htio bih napraviti upgrade na iOS 5, ali me malo buni redoslijed potrebnih operacija. Ako sam dobro shvatio, trebam napravit backup podataka (apps&media) sa iTunes-om, a za backup BB-a trebam koristiti TinyUmbrella? Kad to riješim, kako je najbolje napravit upgrade na iOS 5, direktno preko iTunesa pa onda JB? Ili? Napominjem da mi nije bitan unlock, ali nikako ne bih htio zeznut nešto s GPSom ili Wi-fijem, a čitam da je to moguće...
Prijedlozi i komentari dobrodošli, unaprijed hvala!
Posto ti ne treba unlock, ne trebas nista raditi sa basebandom (bb). Napravi update preko itunesa i samo stavi JB
iPhone 5s 16 GB
Hvala imaticx na potvrdi.
Odradio sam update na iOS 5.0.1 preko iTunesa, zatim redsnow JB po ovom tutorialu i sve je prošlo bez većih problema. Pozdrav svima!
Frend mi je kupio koristen 3gs i sad ceka kod za otkljucavanje moba. Pa nas zanima dali se s tim kodom mob otkljuca kao da nikad nije bio ni zakljucan i nemoze se vise nikako vratit na zakljucanu verziju moba? Odnosno dali bi jailbrejk mogao kaj zeznut mozda?
Ako taj kod dobiva od t-mobilea ili vip-a (ovisi gdje je kupljen), onda se mobitel skroz otključa. Kao da je kupljen unlcoked. Tada ne bi trebalo biti problema sa jailbreakom.![]()
One day, sky went blue...
To sam i ja mislio. Hvala
Imam neki 3GS, trebam napraviti JB, ali nikako uspjeti, radim sa redsn0w, gore je 4.3.3, 5.16.02
uredno sve odradi, DFU, sve 5, dođe do 100% i nikad završit, probo ga ostavit i pola sata.
i imam još jedan veči problem, iTunesi mi se neće spojiti na net,
"iTunes could not connect to the iTunes Store. The network connection timed out.
Make sure your network settings are correct and your network connection is active, then try again."
Tako da nemogu ubacit ni glazbu ni navigaciju ni ništa što mi trenutno treba.
Rješeno, JB sam odradio preko moba, nisam ga ni spajo na komp., a iTunese sam "popravio" tako da sam 10 puta ponovo instaliro i onda skužio da je žena šarafavla po vatrozidu i još nekim "zabranama" po kompu, sve to pogasio (osim antivirusa) i sad radi.
sad me zanima, kako da postavim 3GS kao ruter, to sam koristio kod žene na galaxy tabu pošto imamo dosta neta, postavim ga ko ruter, spojim se laptopom na njega i gdje god dođem imam net na laptopu. Vidio sam osobni hotspot, ali samo BT ili kablom. Zar se nemože bežićno? BT mi se neće spojit naravno na laptop.
Bookmarks