ok hvala uspio sam nekako e a sad me zanima auto navigacija i karte od kuda to skinut i kako instalirat sory na gnjavaži nov sam u tome pa mi treba pomoč
http://www.askdavetaylor.com/0-blog-...up-summary.png
evo pod devices mora biti tvoj oznacen....gore tabovi imas photos imas oznacen koji folder da ti sinkronizira sa mobitelom kad ga maknes on ce ti maknuti i sa mobitela
ok hvala uspio sam nekako e a sad me zanima auto navigacija i karte od kuda to skinut i kako instalirat sory na gnjavaži nov sam u tome pa mi treba pomoč
ako placas odes u appstore i skines recimo don't panic croatia - najjeftinija a mozda i najbolja navigacija za hrv....a ako oces nelegalno onda skidas sa apptrackr.org![]()
Daj molim te neki link ako ima i postupak instaliranja
pozdrav neznam sta mi je sa mobom uglavnom imam tele2 karticu i mob ima signala i redovno mi se desava da je mobitel nedostupan skoro cijeli dan nisam snimao nikakvu novu app ili bilo sta drugo sof je 4.3.,bb je 5.13.04 otkljucan je od prvog dana imam ga 2,5god i dosada nije bilo nikakvih problema kad stavim karticu u drugi mob sve normalno radi jedino kad je u njemu neradi,iskljucio sam i 3g i e data neznam vise sta da mu napravim jer je ocito nesto riknulo........svaki prijedlog je dobro dosao jer sam vec lud od moba
Isplati li se sad kupovat 3gs? Vidim po oglasnicima nove iz HTa za 1500kn pa me kopa. Nisam dosad ni imo iphone, koristim x8 i wildfire s
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Pa ako ti ne treba za super nove igrice i ak ti ne treba odlična kamera, dobar jeja sam zadovoljan sa svojim 3GS-om
![]()
One day, sky went blue...
a ovo što čitam da malo šteka s ios5?
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
i jel istina da nema sms delivery report?
o j* mu.![]()
al se moze napravit da ima![]()
ma i kad bi kupio ne bi se bavio jailbreakom i sličnim duminama.
ljudi, pozdrav! zanima me kojom unlock karticom otkljucati iphone 3gs na sve mreze?
Zadnji uredio salle19 : 18-12-2011 u 22:42
Niti jednom.
sve zavisi koji iOS i BB. ako je 4.1 gore onda se da unlockat neovisno o kartici...
push od maila za*ebava. odi si u mail postavke fetch new data off,a push stavi manual. isto tako iskljuci notifikacije za igre i appove koje ti ne trebaju.
ja imam pitanje. dakle 3GS kupjen sad u tmobu sa iOS 5. da li ce se moci unlockat tj instalirat ipad baseband ? i normalno ultrasn0w kad dojde na untethered za ios5?
★★★★★
rade nemoj stavljat baseband od ipada jer ti krepa gps ima problema sa wifi-em i jos neke sitnice...neki dan je pisalo da je i normlani JB i otkljucavanje pri kraju![]()
sve ok osim gps-a,barem kod mene
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Ljudi znam Božić je al problemi su tu, zato svima blagoslovljen Božić, koji slave
a sada na posao,
Moj je problem što sam nešto kupovao od aplikacija u itunesi, nesto sam kupio nesto nisam ..
sada mi u Itunes Store muči Purchase History neda mi nisat kupiti
stalno me vodi na ono od prije, moželi se to riješiti?
Dok ne dođe mogucnost JB sw 5.0.1
Samo opet "kupi" aplikaciju i reci ce ti vec da ju imas i onda ce je besplatno skinuti.
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks