bok ljudi samo jedno kratko pitaje. dali postoji koji app za ovakav home screen??? dolje je link, tnx
http://www.ihackintosh.com/wp-conten...1/22136500.jpg
isti je to vrag onaj sa itunesa i onog sta skines sa linka od iclarified. ja sam isto jb napravio pa imam tu opciju,neznam stvarno osim da ponovo probas-nemas sta izgubit osim slika,brojeva...![]()
bok ljudi samo jedno kratko pitaje. dali postoji koji app za ovakav home screen??? dolje je link, tnx
http://www.ihackintosh.com/wp-conten...1/22136500.jpg
Pozdrav, prvi put sam ovdje i još uvijek se pokušavam ušaltat u sve ove fore s Iphoneom.
Imam Iphone 3gs i sad sam skinula novu verziju Itunesa...
Na mobitelu imam verziju softwarea 3.1.2 i Itunes mi nudi da downloadam i instaliram 4.3.1... ako to idem syncat hocu li ostat bez svih slika,kontakata,aplikacija,notesa itd.?
Ima li netko tu verziju, u čemu je razlika osim što mi neke aplikacije traže +4.1 software...
![]()
i ja sam novi u jabukinom svijetu..
recite mi kako sloziti da i neka pjesma bude zvono? kojim programom,pogotovo besplatnim ili cr...? osim anyring,ne radi mi samo trial..
ima jos koji takav??
imas unlimtones u cydiji...meni puno bolji od anyringa![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
unlimtones je savrsen za to...
i cak je besplatan brijem...ne treba nis na kompu radit ni nikaj, sve kaj ima od muzike na mobu moze pretvorit u ringtone/sms tone...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
da,savrsen je..svaka cast decki..
gledam taj iphone,kupljen nov,samo je jb i unlockan .. firmware mi je 4.1 (8b117) a modem firmware 06.15.00
i gps me zeza.. kakva pomoc? itunes nudi update softvera na 4.3 ali nisam uradio,neznam kaj to nosi sa sobom,gubim li jb i unlock?
tek ucim o iphoneu,slucajno me dopao u ruke..
Gps te zeza zato sto imas baseband 06.15 od ipada. Negdje sam procitao da je izasao fix. Ako nadem vremena potrazim ti malo ili googlaj
iPhone 5s 16 GB
imam 3gs sa 3.1.3 verzijom software-a, htio bi update na 4+ pa me zanima koju verziju da stavim, tj. za koju ima unlock, budući da imam vip karticu?
hvala
Jel, što će ti sloboda kad nemaš čast...
zanima me kako vam radi 3gs sa 4.3.1? posto se pricalo da zna stekat i baterija da krace traje. kolega sa posla je kupio 3gs al ga nije ni upalio ceka da dodjem na posao da mu jb napravim tako neznam ni sta je na njemu a stavio bi mu zadnji soft jer se meni na 4 popravilo stanje sta se baterije tice. sko niste zadovoljni sa 4.3.1 na 3gs koji je soft po vama "najbolji" za njega da odmah skinem i bude spremno
pozz
definitivno 4.3.1 ...4.2.1 na 3 GS-u mi je pio baterije d anije izdrzala ni pola dana...sad sve u redu, osim onog s netom, sto mi se ne da isprobavat ponovo jer skoro svugdje imam wireless
imam 3GS i nes mi je sad zastekao prilikom instaliranja aplikacije preko cydie i nijedna tipka ni nis ne radi. pa imam pitanje ako odem na itunes i samo odem restore oce mi ostat on na istom firmwareu koji je sad (3.1.3) ili ce se to promjenit??? i dali ostaju na njemu slike i poruke i sve to ako se to napravi??? hvala unaprijed
zsato nece nijednu aplikaciju skinutu sa instalousa instalirat? pise invalid ipa.. jucer sve radilo
Uspio sam rijesit svoj problem sa edge-om i spajanjem na net...kako sam prije imao onaj profil disable edge/3g, maknuo sam ga bio ali postavke su ostale...skinuo sam preko cydie tetherMe apn editing da mi otvori da mogu mijenjat apn di sam skuzio da je ostao disable edge profil...samo upisao web.htgprs i sad sve radi ko urica
@semko99
Evo ti Custom 4.3.1!!!!!!
Aktiviran bez dizanja BB!!!! moze i drugima da posluzi!!!
http://www.megaupload.com/?d=LI6HBT06
kad se mob puni nema zvukova za poruke i obavijesti?se moze to ukljuciti
na 3gs u sam izbrisao sve u opcijama i sad mi je jabuka na ekranu? kako napravit to?
Ponovo restore![]()
Imam 3gs verzija 3.1.3 i modem firmware 05.12.01 i čitajući prethodne postove malo sam u nedoumici kako najbolje napraviti jailbrake, odnosno s kojim alatom.
Znači opcija je iOS 4.3.1 sa RedSn0w win 0.96 rc14 ili sa SnowBreeze v2.5 win. (koliko je bitno ne mijenjati baseband).
Nije mi potreban unlock.
Da li je bolji iOS 4.3.2 od prethodnog?
Ako ti netreba unlock stavi 4.3.2 i napravi JB sa RedSn0wom.
Bookmarks