odlično, thanks
Preko wi-fi nikako, 3gs to ne podržava. Preko usba-samo spojiš usb kablom na laptop i automatski se instaliraju driveri. Nakon toga si slobodan za surfanje.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
odlično, thanks
Kako najlakše transferirati glazbu sa iphone-a na računalo ??
Imam puno glazbe koje sam jednom davno prebacio na iphone, ali je viša nemam na računalu pa bi je htio kopirati natrag na komp.
Hvala.
a problem je ako nije JB ak ide radit to ce izgubit sve...neznam dal onaj ifunbox radi na neJB telefonu?
Ovisi koj iOS imaš. Inače se sa JB-om ništa ne izgubi.![]()
One day, sky went blue...
da ali ako ide radit JB a nesmije napravit backup posto nema pjesama u itunesu onda ce izgubiti to mislim
ifunbox ne radi na neJB fonu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
sharepod (radi provjereno)
http://www.getsharepod.com/
iPhone 5s 16 GB
Imam jedan neobičan problem. Frend mi je donio 3gs da mu stavim novi soft gore, imao je 4.0.1 ili tako neki. Skinuo sam snowbreeze i napravio custom 4.3.3 firmware. Kad sam išao restorati bacio mi je nekoliko errora (1600, 3194...) Kad sam to rješio uspio sam pokrenuti restore i kada je došao do samoga kraja jednostavno je prekinuo i napisao da je uređaj u recovery modeu i da ga treba restorat. I probam ponovo restorat i opet ista stvar, i probao sam s original ne modificiranim softverom i neće. Jedino nisam probao direkt restore (bez SHIFT) ali nebi htio da ga digne na iOS5 radi jailbreaka. Inače mob je skroz ugašen, nemogu ga niti upaliti niti dobit apple ikonu, ništa. Držao sam i home i power tipke po par minuta, ne reagira na ništa.. Ima tko kakav prijedlog?
Inače nisam novi u ovome, radio sam restore stotine puta ali ovako nešto još nisam doživio.
iphone 3gs-verzija 4.0.2(8a400) a bb je 05.13.04 dal je moguce napravit jb i unlock? trazim al jos nisam nasao
pozz
pozz
u pitanju je iPhone 3gs 4.3.3 bb 6.15.00 i neradi wifi.Radjeno je i network restat nece opet da radi.Zna li iko u cemu je problem???
Pozdrav....
imam iphone 3gs i ubacija sam 4.3.3 i trebao bih ubaciti jos par tih ikona !!!!!
evo vam link, pa pogledajte sto mene interesira (ona ikona -utilities)...
Dali je moguce jos ubaciti koju takvu ikonu ?????
http://owg.me/cydia-la-top-10-delle-...ty-254500.html
Zadnji uredio t.n.t. : 21-11-2011 u 01:57
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
ne kuzim sta pricas ali ako hoces napraviti folder samo drzis ikonu da se pocne tresti i onda uzmes jednu i bacis ju na drugu ikonu tako se napravi folder
Bravo prijatelju... upravo sam to htio...
hvala još jednom
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
kao gore iz navedenog imam problem kojeg sam pokusao rjesiti sa stavljanjem novog i ne jailbreakong iosa. Stisnem home+sleep i onda drzim do jabuke, no kad se zakljuca, pojavi se bijela slika i ne radi. Radio sam cleen resotre i svejedno nece. Ima li tko kakvu ideju? Unaprijed se zahvaljujem
Jedno pitanje: 3gs odnesen na reklamaciju jer home tipka nekako propada i tesko ju je stisnuti ( kao da se lijepi i zapinje) . Kolika je vjerojatnosti za dobivanje novog ( refurbished) uredaja , koliko se ceka reklamacija i dali ide nova garancija? (t-mobile)
For the hoven lands...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Imam 3gs s iOS 5.0.1 koji jailbreak i od kuda mogu skinut i kako ga instalirat na iphone
sto se tice slika kad spojis iphone na pc i itunes vidjet ces s lijeve strane svoj telefon kako si ga vec nazvao...
onda ce ti itunes pokazati sve sta ti je u telefonu i imas na vrhu ko tabove di mozes mijenjati sta zelis vidjeti...imas tab photos i tamo ti pise koje slike je sinkronizirao imas za odabrati koji folder hoces sinkronizirati ili slicno
Zadnji uredio imaticx : 08-12-2011 u 16:04
lijevo mi ne prikazuje gdje su slike več desno na gornjem dijelu gdje je music muvies pictures i kad tu kliknem na pictures otvara mi folder sa kojeg sam prebacio slike na mob a ne daje mi nikakvuu opciju otvaranja foldera i brisanja
Bookmarks