Imali koga da je šusnul iOS6 na 3 GS???
I did.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Ja isto... I vrlo sam zadovoljan... Nema štekanja, usporavanja ili nećeg trećeg... Sve radi super...
Svi smo mi u krastavcu...
meni potpuno isto. šteka di je šteko, potrošnja baterija ista.. sve isto isto sem par novih ikona i opcija![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
novi sam u svijetu iphone-a! Imam iphone 3gs s softwerom 4.0.1 i htio bi ga nadograditi na najnoviji! Kako da to napravim preko iphone-a?
Neznam ima li na 4.1 OTA update, skini na kompjuter itunes, instaliraj, prištekaj iphone, i uradi update.
Više ne znam jel me ne vole iPhoneovi ili di je problem. Imam 3GS i idem snimiti software 5.1.1,uUspijem nekako snimiti software i mob se na kraju ugasi i sad se više neda upaliti. Nakon toga idem ponovno snimiti software i ne želi više, stalno počne bacati errore, 3194, 1601, 1602... Neda mi niti čak da snimim software čisto preko updatea, da skine prek itunesa. Skine ga i kad krene snimanje error 3194. Ima netko kakav prijedlog jer sam lud već.
Spojis na itunes, lijevo kliknes na svoj iphone i desno ce ti se pojaviti UPDATE
iPhone 5s 16 GB
Pitanje.
iPhone kupljen u VIPu da li radi na Tele2 ili mora se otključati???
mora se odključati
Hvala!!!
Pozdrav,
Imam iPhone 3GS sa 4.3.3 verzijom (jailbreakan), i sad želim napraviti update na noviju verziju.
Koja bi bila najbolja, tj. da li je moguće staviti 6.0 i na koji način?
Pozdrav svima,
Imam 3gs sa verzijom softvera 4.1 i jailbrekan je i mislim da je baseband 6.15 verzija.
Naime zelio bih samo da nadogradim softver na verziju 5 ili 6 jer na ovaj postojeci nemogu da instaliram neke aplikacije jer je kao zastario.
Zanima me kako napraviti update softvera, i hoce li morati ponovo ga jailrejkati i ako ima neki tut kako sve navedeno odraditi.
Telefon je otkljucan naknadno i da li ce to stvarati neke probleme
Hvala
Ne postoji jos jb za ios 6, a na ios 5 mozes samo ako imas spremljene shsh bloobse
iPhone 5s 16 GB
Ako imas shsh bloobse (kad upalis cydiu gore na vrhu zelenim slovima treba pisati 5.xx neki software) onda mozes.
Ako ides na 5 vjerovatno ce se zakljucati. Idi u postavke i tamo imas About i vidi sta pise pod modern firmware
iPhone 5s 16 GB
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Mislio sam instalirati ios5 i potom ga jailbreak, a pri tome da baseband ostane isti ako je to moguce.
A to za cydiu ja mislim da shsh nemam spremljeno
Uploaded with ImageShack.us
Zadnji uredio imaticx : 29-12-2012 u 12:55 Razlog: ispravljeni IMG tagovi
Bookmarks