nista hvala svejedno![]()
nista hvala svejedno![]()
Moraš staviti karticu na koju je zaključan i onda će ti proraditi, nakon toga ga jailbreakaš i unlockaš i vozi.
Nadi na ebayu, vjerovatno ima tih kartica dosta jeftino
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav ljudi! Novi sam na forumu.
Kupio sam iphone 3gs, bio je na njemu OS 4.2.1 te sam ga downgrade-o na OS 4.1 i jailbrekao s Limera1n uspjesno! Potreban mi je samo jos unlock iphonea, dali ga mogu unlockati s RedsnOw 0.9.6b5 tj podici baseband sa trenutnog 05.15.04 na 06.15 te ga otkljucati preko cydie? Novi je bootrom na iphoneu. Dali netko ima bolje rijesenje? Nov sam u ovome tek par dan imam iphone a ne bi htio nesto zaribati, plz help!!!
Ma i ja bih najradije sacekao ali putujem za njemacku i treba mi unlock iphonea.. Dali netko zna kako restorati iphone ako dignem baseband na 6.15 ako nece preko itunesa? Koji program koristiti?
za sad ga nemozes nikako spustit sa 6.15...mozda ce se u buducnosti moci
Pozdrav svima!
Zena ima iphone iz naslova.
Kako je ona na VIPu.. ja sam ga jos prosle godine jailbrekao i unlockao na nacin da ga moram palit preko kompa. Kako mi je to dojadilo ovim putem pitam dali ima neki novi unlock da ga vise na taj nacin ne moram paliti?
Problem je u tome sto vise ne mogu uci u cyidu.. kad otvorim.. sama mi se zatvori..
Instalirao sam onaj nekaj adfc ili kak se vec ove.. tako da preko kompa mpgu gledat sve fileove na iphonu.. Nekad sam citao da nesto moram obrisati rucno kako bi mogao u cyidu.. no nisam nikad to obirsao..
Eh sad bi volio staviti neki noviji soft koji se da otkljucati kako vise nebi bilopotrebno paljenje preko kompa, i da napokon radi wifi svaki put kad upalim mob. Jer sam sam ga 10 puta palio gasio preko blackraina i nece wifi proradit da ga ubijes.
Obicno proradi od trece, cetvrte.. a sad nikak.
Oprostite na malo poduzem postu... te molim za pomoc.. Hvala..
--
. [Lejzermaster]
u jbt ti u kamenom dobu xD
jel imas spremljene shsh? ak imas napravi restore i jailbreakaj prek www.jailbreakme.com
Sad ne mogu u cydiu da pogledam, ali mislim da nemam spremljene. Ako nemam postoji neko rjesenje jel?
--
. [Lejzermaster]
Tema "Pomoc oko: Iphone 3GS, 3.1.2 (7D11), 05.11.07 " spojena sa odgovarajucom temom
iPhone 5s 16 GB
jesi stisnuo u cydia kod prvog paljenja "make my life easier"?
ako nemas spremljene onda ces moras stavit najnoviji firmware(4.2.1) koje je za sada takodjer tethered jailbreak(tethered znaci da moras palit preko kompjutera) i osim toga 4.2.1 dolazi sa basebandom koji se nemoze unlockat
Meni tog dugmeta nije bilo kad sam ga palio.. ALI..
Kupio sam iPod preko oglasa. Bio je na... 3.2.1 (tak nesto nisam gledao, neki stari OS..). Ja ga updateo na 4.0.2. A kasnije na 4.1. Zbog jailbreaka sam skinuo tinyumbrella, i neznam zasto imam spremljen SHSH od 4.0nikada nije bio na 4.0, a nema spremljen SHSH od 3.2.1 (il koj vec..). To me iz dana u dan buni
![]()
One day, sky went blue...
Uff mislim da nemam spremljene. A sad ne mogu ni pogledat jer ne mogu u cydiu. Cek to znaci (ako nemam spremljene) da nema pomoci i paljena bez kompa? Ta verzija 4.2.1 se isto pali preko kompa? A jel se da otkljucat? Ma ustvari zasto bi i dizao na tu verziju ako je tethered?! Ajd hvala na odgovoru.
--
. [Lejzermaster]
Da, pošto nema SHSH spremljene, ništa od updatea... jeidno na zadnju 4.2.1 verziju, ali i ona je za sada tethered.
oce to do bozica bit i za 4orku?da se moze JB i unlock?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks