A da li bi mogao napraviti update a da imam ipsw na kompu? Znači imam 501 ipsw za 3gs na kompu, da li bi mogao sa shift+restore recimo napravit update a da mi se ovo ostalo izbrise?
A da li bi mogao napraviti update a da imam ipsw na kompu? Znači imam 501 ipsw za 3gs na kompu, da li bi mogao sa shift+restore recimo napravit update a da mi se ovo ostalo izbrise?
pozdrav raja, novi sam korisnik foruma i naravno iphona 3 gs 16 gb, ios 5.0.1. bb. 06.15.00
ocaran sam mobitelom, inace sam inforamticki za iphone nepismen, dosta toga citam zadnjih 7 dana po netu ali mi je zaista previse informacija da bi svatio sve..pa sse obracam za pomoc strucnim i iskusnijim forumasima i korisnicima iphona.
Moje pitanje bi glasilo> Da li se nuzno, povecavanjem iOS a, da se tako izrazim na veci iOS ( sa iOS 3.0.... na iOS 4.1.taj je bio kad sam ga kupio) nuzno mijenja i bb. I kako je doslo,, po vama do toga da je moj mobitel na ovoj verziji bb 06.15.00 sa kojeg nema povratka.. da li je to neki prethodni vlasnik iz neznanja uradio u smislu da je isao podici updajtovati taj iOS koji je tada imao, na veci iOS kojeg sam ja zatekao pri kuipovini 4.1.) pa je tako podigao i bb. na 06.15.00. ili nekako drugacije je uradio to pa dobio ovaj sadansji bb 06.15.00... ne snalazim se bas najbolje pa bi mi svaki savjet dobro dosao i odgovor. I zasto se ne moze ovaj bb 06.15.00. vratit na verziju neku nizu da bih koristio GPS. .. Milism ne treba mi taj gps al eto fore radi.. Inace, kaad sam kupovao iphone 3gs imao je na sebi cydiju i i Tunes, sto znaci da je uradjen jailbreak to sam bar skuzio po edukaciji po forumima da kad ima to da je uradjen jail break. Toliko sam bio nepismen iphonac da ga nisam znao ni kako se pali ni kako se gasi a kamoli sta vishe.. I da li kad se izvrsio jailbreak se mora i uradit unlock otkljucaavanje basebanda ili da forumisem drugacije pitanje> da li kad se uradi jailbreak na iphonu dolazi automatski do zakljucavanja bb, pa se on mora unlockat/otkljucat?????
Hvala svima na savjetu i odogovru unaprjed..ponosni iphonac >) Mozda se nisam bas najbolje izrazioo ali mislim da ce me iskusni ajfonci svatiti sta pitam.. Volio bi jednostavan odgovor kao laiku das mi odogovori neko, jesam li dobro formulisao problematiku. Inace mobitel sam dao prijatelju te mi je on odradio to da imam sad iOS 5.0.1. a kupio sam mobitel 3gs 16 gb. iOS 4.1. Bb.06.15.00.
6.15 sigurno nije slučajno, nego je to jedini način da se novija verzija bb-a otključa na sve mreže, tako da ti je jedina utjeha što možeš mjenjati operatere bez dekodiranja moba!
ti samo JB trebaš odraditi onda još na 5.0.1
ah hvala lijepo na odgovoru
imam ja sad na mobu, iOS 5.0.1. uradio mi je to rodjak prosle sedmice..
A reci mi jel svaki odradjeni jailbreak iphona , znaci i to da se automatski zakljuca bb na iphonu, te da se mora onda otkljucat taj bb???naravno ako moze taj bb da se otlkuca...
Ovako Evo kupio sam iphone prije jedno 7 mjeseci i ima novi iOs 5.0.1 i modem firmware 6.15.00 ,i mobitel kad je prikopcan na punjac sve normalno radi i kad ga napunim iskopcam ga i nakon 20 minuta na njemu mobitel se iskljuci i pokusam ga ukljuciti i pise da je prazna baterija,jel moze to biti do baterije? jel sa da to promjeniti?
Vele da je to zbog ovoga novoga iOs-a 5.0.1 kaj puno trosi bateriju ?
A Neki vele da je to problem sa ovim firmwareom 6.15.00 jel se da to downgrejdati do 5.13.02 i kako ? Ili imate vi kakve prijedloge sta da napravim ? plz pomoc..![]()
Aha ,al mob je na servisu i tamo nemogu naci gresku,neznam vise kaj da radim...al citam da mozda zbog ovog cipa baterija moze tolko trajati? ...Jel imate kakve prijedloge sta bi mogo napraviti,mozda da metnem iOs 4 il nes? jel moze biti kakav hardwerski problem?
Hvala puno !
A ovaj firmware 6.15.00 ? A imam prijatelja koji zna s tim pa nemam sto izgubiti..A jel se moze dogoditi da je baterij neispravna ? A ako je hardwerski problem trebam ga odnesti u applov servis ili mogu u ovak neki servis?
Hvala fico!
Imaš iPadov BB koji nemožeš spustiti. Verziju fwa možeš spustiti samo ako imaš SHSH blobse od verzije na koju želiš spustiti.
Napravi restore i nemoj dizati iz backupa pa probaj koristiti mobitel.
Ako to ne pomogne, mjenjaj bateriju, a ako ni to ne pomogne onda nemožeš ništa.
Dobio sam iphone 3gs tvornicki otkljucan na sve mreze. Na njemu je trenutno 4.3.2. Posto dugo nisam pratio nista o iphonu zanima me dali se isplati update na zadnju verziju (5.0.1) i dali ima kakvih nedostataka na ios5 za 3gs korisnike.
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Pa iOS 5 meni radi puno lijepse nego kao sto mi je radio iOS 4, svakako preporucam update.![]()
One day, sky went blue...
- Opera user
--- COD2 expert
help help
stavio sam ios 5.0.1 napravio jb i pise no service
na vipu sam i mob je iz vipa?
hmm nista napravio jos jednom sve isto i sad radi.
medutim napravio sam backup sa appbackup iz cydie i sad kad sam ponovno to instalirao pise mi da nema nista spremljeno ni za jednu aplikaciju?
Zadnji uredio EagleONE : 05-03-2012 u 20:18
Imam problem sa silent modom. Kad tipku za silent pomaknem u silent mode mobitel kao da poludi sam prebacuje izmedu silent moda i normalnih "glasnih" postavki...
Zna li netko neko softversko rjesenje i u cemu ovdje moze biti problem?
hvala
Jel ti se to i prije dešavalo? Jel si Jailbreako možda mobitel? Da nije neki tweak?
Doduše, meni se čini da je to hardverski problem, da si malo prodrmao tu piknjicu kaj se prebacuje pa bi ju trebalo nekak zamjenit...![]()
sad sam na 5.0.1 ako stisnem restore dali mi ostaje 5.0.1 pa moram stavljat ponovo jb ili ga odma dize na 5.1
pitam ako mi se uspori vremenom pa da sve otpocetka ide
Ako ideš restore onda ti stavlja novi iOS. Ima postupak kako staviti isti iOS, pogledaj u Sticky, ima pod Downgrade. Isti je postupak.
nemogu izbrisati dreamboard pise mi pise mi sub-process/usr/bin/dpkg returned an error code (1)
dali mogu sa ifile?samo nadem folder dreamboard i izbrisem ili ostaje to jos negdje?
Naime imam Iphone 3GS software version 3.1.2. i htio bi napraviti upgrade OS-a. Potrebujem savjet/info kako i sto.
Unaprijed hvala
Spoji mobitel na Itunes, naprai backup (sync) i klikni update
ili iz telefona settings > general > softver update
Zaboravih napomenuti da bi jailbrake radio a ne originalni OS
P.S. sada je jailbreak sa blackra1n v.3.1.2.
mislim da ima samo onaj tethered JB tj ono kad moraš JB svaki put kad ugasiš mobitel.
Zadnji uredio zvorkapic.os : 04-05-2012 u 11:49
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Možeš updateati samo na 5.1 i napraviti tethered JB. Update radiš preko iTunesa.
Bookmarks