zašto nikako? pročito sam da se to događa radi jailbreka i da postoji program s kojim se pali onda iphone da se nemora stalno restorat
ja sam ga uspio složit i dekodirat ako koga zanima i ako ima sličan probelm mogu mu reč kako sam uspio
zašto nikako? pročito sam da se to događa radi jailbreka i da postoji program s kojim se pali onda iphone da se nemora stalno restorat
ja sam ga uspio složit i dekodirat ako koga zanima i ako ima sličan probelm mogu mu reč kako sam uspio
Zadnji uredio imaticx : 30-10-2011 u 17:37
Kao prvo, nisi rekao da si jailbreakao. Ako si stavio službeni update na 5.0.0, sigurno i ni u kom slučaju te neće tražiti da ga restoreaš sam od sebe. Ali, postoji tethered jailbreak koji znači da prilikom svakog gašenja će iPhone tražiti restore, s tim da se može bootati preko redsnowa. Otključavanje na sve mreže nije moguće s basebandom koji si naveo. Moguće je staviti baseband s iPada 06.15.00, ali tada se trajno gubi mogućnost gpsa i po meni je to nevjerojanto glup potez, ali svatko neka radi sa svojim uređajem što ga volja.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
sada imam drugi problem iphone mi se ugasio i kada ga upalim samo se pojavi tamno plava podloga i ništa se medogađa a kada priključim punjač ili ga priključim preko usb na KOMP onda požuti podloga ali komp ga uopće ne registrira da je nešto prikljuučeno....molim pomoć tko zna šta da napravim bilo kakav savjet
Ni prvi put nisi napisao što si napravio da ti se stalno gasio, nakon toga nisi napisao što si napravio da ga unlockaš i jailbreakaš, iako se to dalo pogodit. Dok god ne daš sve moguće informacije ne može ti se pomoći.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Pitanje, stavio sam iOS 5, a kako prije nisam imao Hotspot na njemu, ne znam kako ga posataviti. tj. ne znam kako ga pronaći na laptopu da se preko iphona spojim na internet
Hvala na odgovorima
Preko wi-fi nikako, 3gs to ne podržava. Preko usba-samo spojiš usb kablom na laptop i automatski se instaliraju driveri. Nakon toga si slobodan za surfanje.
odlično, thanks
Kako najlakše transferirati glazbu sa iphone-a na računalo ??
Imam puno glazbe koje sam jednom davno prebacio na iphone, ali je viša nemam na računalu pa bi je htio kopirati natrag na komp.
Hvala.
a problem je ako nije JB ak ide radit to ce izgubit sve...neznam dal onaj ifunbox radi na neJB telefonu?
Ovisi koj iOS imaš. Inače se sa JB-om ništa ne izgubi.![]()
One day, sky went blue...
da ali ako ide radit JB a nesmije napravit backup posto nema pjesama u itunesu onda ce izgubiti to mislim
ifunbox ne radi na neJB fonu...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
sharepod (radi provjereno)
http://www.getsharepod.com/
iPhone 5s 16 GB
Imam jedan neobičan problem. Frend mi je donio 3gs da mu stavim novi soft gore, imao je 4.0.1 ili tako neki. Skinuo sam snowbreeze i napravio custom 4.3.3 firmware. Kad sam išao restorati bacio mi je nekoliko errora (1600, 3194...) Kad sam to rješio uspio sam pokrenuti restore i kada je došao do samoga kraja jednostavno je prekinuo i napisao da je uređaj u recovery modeu i da ga treba restorat. I probam ponovo restorat i opet ista stvar, i probao sam s original ne modificiranim softverom i neće. Jedino nisam probao direkt restore (bez SHIFT) ali nebi htio da ga digne na iOS5 radi jailbreaka. Inače mob je skroz ugašen, nemogu ga niti upaliti niti dobit apple ikonu, ništa. Držao sam i home i power tipke po par minuta, ne reagira na ništa.. Ima tko kakav prijedlog?
Inače nisam novi u ovome, radio sam restore stotine puta ali ovako nešto još nisam doživio.
iphone 3gs-verzija 4.0.2(8a400) a bb je 05.13.04 dal je moguce napravit jb i unlock? trazim al jos nisam nasao
pozz
pozz
u pitanju je iPhone 3gs 4.3.3 bb 6.15.00 i neradi wifi.Radjeno je i network restat nece opet da radi.Zna li iko u cemu je problem???
Pozdrav....
imam iphone 3gs i ubacija sam 4.3.3 i trebao bih ubaciti jos par tih ikona !!!!!
evo vam link, pa pogledajte sto mene interesira (ona ikona -utilities)...
Dali je moguce jos ubaciti koju takvu ikonu ?????
http://owg.me/cydia-la-top-10-delle-...ty-254500.html
Zadnji uredio t.n.t. : 21-11-2011 u 01:57
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
ne kuzim sta pricas ali ako hoces napraviti folder samo drzis ikonu da se pocne tresti i onda uzmes jednu i bacis ju na drugu ikonu tako se napravi folder
Bravo prijatelju... upravo sam to htio...
hvala još jednom
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
Bookmarks