kao sto u naslovu kaze .. . .sta mislite koji je bolji, zasto ? kojeg biste radje uzeli . .. . ?
kao sto u naslovu kaze .. . .sta mislite koji je bolji, zasto ? kojeg biste radje uzeli . .. . ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Meni je Panasonic GD 87 prva liga, a za taj sharp nisam ni cula, a kamoli ga vidjela (vjerojatno vam je smjesno, ali istina!!!) zato bi zamolila Playera 4 ever da stavi sliku, ako mu nije problem, a ni specifikacije ne bi bile da odmet, a dok se to ne napravi ja svoj glas ne dajem nikome
Marina - pozdrav svima iz Splita!
![]()
evo ti slika, a specs nisam uspio naci . . .. uostalom mogla si o njemu citati u mobilu
a joj sada su mi oba super, kakva je razlika u cijeni, daj pokusaj nabavit specifikacije, ali pretpostavljam da su slicni
Marina - pozdrav svima iz Splita!
vrlo su slični.... razlika je u tome što sharp ima javu, a panasonic nema.... i rezolucija im se razlikuje - panasonic 132x176, a sharp 120x160... i to je otprilike to
cijena vrlo slična
steta za panasonic da nema javujel ijedan od ove dvojice tri band ?
ma sharp bi uzeo bas zbog jave!!ipak je to super stvar!!i bolji je po izgledu!!!
Cijena im je prava sitnica cca. 6000 životinjca ili skoro (kad izađe pa malo poslije) dva S55 pa se ti misli...![]()
Bookmarks