Nemam na ga svojem mobu, da ga imam vjerojatno bih ga koristio, ali kod kupovine mi to nije jedan od glavnih čimbenika.
Imam telefon sa hrv T9 i koristim ga
Imam telefon sa hrv T9 i ne koristim ga (napisati zašto)
Nemam telefon sa hrv T9
Baš me zanima kako forumaši stoje s hrvatskim T9, pa evo ankete, a slobodno dajte i svoj komentar...
U slučaju da nemate telefon sa hrv T9, a ipak ste ga probali (npr. na nekom drugom telefonu), molim vas da napišete mišljenje.
Meni je osobno hrv. T9 odličan (na Sony Ericsson telefonima) i sad sam se već toliko navikao na njega i 'istrenirao' sam ga na svoje riječi ('prljave' riječi i slično) da mi je bez njega pisati SMS-ove prava muka!
Zadnji uredio whiteboy : 04-12-2004 u 21:42
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nemam na ga svojem mobu, da ga imam vjerojatno bih ga koristio, ali kod kupovine mi to nije jedan od glavnih čimbenika.
Ja imam, ali mi je nepraktično, sem kad pišem neke duže poruke ili email-ove. Iako mi se sviđa što možeš sam da mu programiraš neke riječi koje on nema u memoriji, tipa: jarane, haberu, đes' i slično![]()
Imam al ne koristim,opirem se.
Moj menu je na engleskom,ali mi se T9 kao pomoc,ipak ne svidja.Obican SMS i T9 su isto kao i manualni i automatski menjac u auta... Ako ja ne osetim taj momenat menjanja brzine,je*es sve ostalo!!!
imam, ne koristim.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao Dark
isto...........
Ja sad kad sam se ufurao u T9 (jer tek sad imam baš svoj telefon sa T9, koji nije samo na kratko kod mene) bi svakako pazio da i moj sljedeći mob to ima, štoviše to bi mi bila jedna od važnijih stavki...
Nevjerojatno je koliko je to dobra stvar, kuži naša imena i PREZIMENA i to sa i bez naših znakova (šđžčćž), ovisno šta ste odabrali u opcijama... Tako je bar na SE-u koji stvarno ima odlično rješen T9, ne znam za druge telefone, nisam baš probavao...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...nemam nit mi treba...jer ne da mi se dodavat nove riječi,a i trebalo bi mi vremena da smirim prste,jer tipkam ko lud...stoga,nije mi važan u kupovini moba,kao ni hrvatski jezik...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Koristio sm ga puno kad sam porukirao na engleskom (a i porukirao sam na eng baš zbog T9), a u italiji sam 5 godina samo T9 gazio. Jako dobra stvar, pogotovo što se i riječnik tvojih (dodanih) riječi može backupirat pa ako ti mob završi na servisu, il staviš novi firmware, ili kupiš novi mob uvijek imaš svoje MFU (most freq. used) riječi sa sobom.
Ova Motorola nema hrv. T9, ali je počela pamtiti riječi koje upisujem, tak da mi često ne samo nadopuni riječ koju pšišem, nego iza nje doda zarez, još riječ-dvije, i završi rečenicu
Dobra stvar, jako dobra...![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
imam i koristim, SE ima dost dobar t9
To sam skužio na motoroli i jako mi se sviđa!Izvorno postao BlueDevil
Jedino kaj je malo spora po pitanju prebacivanja na sljedeće slovo kad je slovo s iste tipke u igri...
Ovo za backup MFU riječi si mislio na motorolu ili nekaj drugo? To nisam vidio kao mogućnost na SE-u.
Ma svi trenutni telefoni (t610, t630, t230, k700, f500i...) od se-a imaju isti i odličan T9 koji je koliko sam negdje načuo slagao neki spaljen tip tak da su riječi poput 'budiša, mesić, ku*ac..) standardno uključene...Izvorno postao IggXy
![]()
sagem isto ima dobar t9, ja ga ne koristim osobno...
@WB: Na Motoroli ima izvjesni "iTap_user_dictionary" file, a kad sam ga skinuo vidio sam unutra te riječi koje mi podmeće. Onda sam ga preselio nakon flashanja na "novi" mob i stvar radi. Ali nisam našao one prave iTap rječnike![]()
ali sagem mi nije ni blizu SE-u po pitanju praktičnosti (konkretno, onaj padajući izbor riječi koje dolaze u obzir - kod sagema moraš kompat malo više da bi dobio alternativu...)Izvorno postao gog
ma zajebi t9, imam ja to al glupo mi pisat na tome, pogotovo zbog trazenja prikladne rijeci koju sam htio napisat!
BLJVZ
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
nemam, ali mislim da bi ga koristio da imam
Nisam niti provjeravao na N7610 da li ima T9, ali na Samsungu me je izluđivao. Pogotovo to što sam ga morao isključivati svaki put prilikom pisanja nove poruke.
Napola off-topic: jel' bi mi mogao netko mailati taj T9 dictionary (HR) sa SE? Onaj o kojem se priča da bi se mogao podmetnuti u Motorolu? Ja bi to proučio i probao napravit....
Kako koja Nokia, neke imaju i hrv. t9, ali afaik series 60 telefoni ne...
Bookmarks