Aj da se malo javim!Nisam bas nesto radio ovih dana jer sam u poslu do grla,uglavnom trazim zasad servisni program motorole za display,zove se nesto kao Intelegency moto servis display,tak nest,i uglavnom ima pun kufer opcija za rad sa displayem moba.No nemogu ga nac nigdje.Sto se tice video recordinga,za mob koji ima display od 65k je po meni odlican,jos nesto,vidio sam negdje na howardu da je lik uspio dic display na 256k ali u svom servisu,znaci nije mjenjao display vec je radio sa origigijem.Svi cekaju odgovor ali lik jos nis ne odgovara.Meni je jucer prvi put mob poceo kenjat,nije se htio display upalit (mislim svijetlo).Ali uspio sam restartanjem moba.Ti bugovi su nenormalni!Rijesis jedan dobijes 2!!!!I uglavnom svi cekaju taj novi flex i flash da izadu.Sto se tice monsterpacka sve je moguce,ali moram se nac s deckom cim prije ja i on uhvatimo vremena.E da neka budala je probala stavit neki program u stilu symbian i mob proradio al je nakon par sekundi zacvrljio i i crko zauvijek.Uglavnom neki kinez,i to sam procitao na howardu.Ima stvarno frikova!Pa to je ko da u ficu guras kita!!!!!!

Nisam bas nesto radio ovih dana jer sam u poslu do grla,uglavnom trazim zasad servisni program motorole za display,zove se nesto kao Intelegency moto servis display,tak nest,i uglavnom ima pun kufer opcija za rad sa displayem moba.No nemogu ga nac nigdje.Sto se tice video recordinga,za mob koji ima display od 65k je po meni odlican,jos nesto,vidio sam negdje na howardu da je lik uspio dic display na 256k ali u svom servisu,znaci nije mjenjao display vec je radio sa origigijem.Svi cekaju odgovor ali lik jos nis ne odgovara.Meni je jucer prvi put mob poceo kenjat,nije se htio display upalit (mislim svijetlo).Ali uspio sam restartanjem moba.Ti bugovi su nenormalni!Rijesis jedan dobijes 2!!!!I uglavnom svi cekaju taj novi flex i flash da izadu.Sto se tice monsterpacka sve je moguce,ali moram se nac s deckom cim prije ja i on uhvatimo vremena.E da neka budala je probala stavit neki program u stilu symbian i mob proradio al je nakon par sekundi zacvrljio i i crko zauvijek.Uglavnom neki kinez,i to sam procitao na howardu.Ima stvarno frikova!Pa to je ko da u ficu guras kita!!!!!!

Bookmarks