Stari divim ti se![]()
Stari divim ti se![]()
Vjeruj mi zivce sam izgubio,decku od kojeg sam dobio flex i flash za v550 mob je riknuo al kad je on pogledao malo po mom nije mogao vjerovat koliko imam funkcija,njemu nije bilo pola ko meni.Veli da se moze vratit na v600 flex i flash ali ima opet neka fora sa brisanjem i dodavanjem fajlova.Moj je zasad u tisini,i memoriju sam digao do nesto malo vise od 7 i pol mb.Ma strava je mob ali nadam se da ce novi flash popravi silne bugove.
Sta ima od novih funkcija sem videorekordinga
Dosta je novih al ne kuzim bas sve jer nisam nasao hrvatski jezik jos,koliko sam primjetio mozes mijenjat ikone u meniju,teme nariktavat kako god hoces,da ti blica posebno vanjski posebno unutrasnjost moba kad ti dolazi por,pojacavanje zvuka za voicerecording,ima jos dosta za ukljucit funkcija u seemu ali ne usudim se probavat ih dok ne rijesim bugove.E da i novost koju sam dobio na mail,freakovi iz francuske trenutno rade na tome da se stavi samo flash i neki system fajl iz flexa na v600 za videorecording.Ima jos nekih tu kratica za neke funkcije al nista nekuzim a velim ti zasto se jos ne usudujem jos probavat.I da imas funkciju izbora kak da ti odbrojava slova u sms.
Bookmarks