Sory ljudi sta se kasno javljam ali imao sam gadnih problema sa mobom,ovako,Bluedevil je imao pravo razlika je u nekim driverima koliko sam skuzio i vidio,ali jos ima tu nesto no to ce morat skuzit pametniji od mene sta.Uglavnom mob mi je radio sa par nerjesivih bugoa,tipa gprs ne radi,ekran se pali gasi dok je mob otvoren i tak te sitnice ali nerjesive za sada,uspio sam nac preko googla na nekom francuskom forumu da moze i na v525 bez onog broja ali da je potreban flex od v551 i onda reflash od v550 i veli da je isto,medutim nisam razumio nesto da treba neke foldere obrisat pa nadodat pa ponovno flashat,uglavnom posla da boli glava.Rekao mi je tip poslat flash od v551 al jos nista.Mob radi i videorecording jedino sta nemam opciju za kvalitetu slike a kako kazu trebala bi bit,tako da je dosta lose i jako jaaaaaako sporo.Jedna novost sta sam vidio je da ce se moc uskoro snimat na najvecoj kvaliteti video sa zvukom,frajeru je to uspjelo ali su mu se neki bad pixeli poceli pojavljivat na ekranu.Baterija ova od v525 je preslaba definitivno!

U P O Z O R E NJ E!!!!!!!!!!!Nemojte probavat jos dok sad ne vidim taj novi flash jer povratka nema ako ne uspijete!!!!!!!!!!!