Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 103

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    v525, V3x
    Operater
    vip, DT
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Dva tipa u Njemačkoj su, navodno, uspješno upgradeali v525 na v550. Imali su one navedene serijske brojeve.
    Mailao sam obojici i pitao da mi opišu postpak, probleme, itd. Pa ćemo vidjet...
    Evo jedno razmišljanje! Kakve su to hardverske promjene na ovom mobu da bi to imalo toliki utjecaj na funkcioniranje softa? Znam da postoji razna elektronika za iste funkcije moba ali zar se ne podrazumijeva da bude kompatibilna (tipa ja zamjenim hard na kompu pa više nemogu instalirati windowse???). Možda ovo razmišljanje ide u krivom smjeru ali poanta je bila da mi izgleda nevjerojatno da bi mobovi potpuno istog tipa imali u sebi toliko velike hardverske razlike pa jedni rade a drugi ne!? Kako je ekipa uopće i došla na te ser. brojeve?
    um caruje dundo maroje!

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Night Hawk
    Evo jedno razmišljanje! Kakve su to hardverske promjene na ovom mobu da bi to imalo toliki utjecaj na funkcioniranje softa? Znam da postoji razna elektronika za iste funkcije moba ali zar se ne podrazumijeva da bude kompatibilna (tipa ja zamjenim hard na kompu pa više nemogu instalirati windowse???). Možda ovo razmišljanje ide u krivom smjeru ali poanta je bila da mi izgleda nevjerojatno da bi mobovi potpuno istog tipa imali u sebi toliko velike hardverske razlike pa jedni rade a drugi ne!? Kako je ekipa uopće i došla na te ser. brojeve?
    Na serijske borjeve je došao dotični tip koji radi u Motoroli. Ne znam ga, tek dva-tri maila št smo izmijenili. Ali on tako tvrdi.
    Razlika u hardwareu očito postoji. I ja sam tvrdio (i još uvijek to tvrdim) da je blesavo da se u isti model ugrađuju toliko različite komponente. Ali izgleda da je tako.
    Primjer je v620, koja bi hardverski bila ista kao i v525. Flex od v620 radi na v525, ali opet ima neke manje bugove (trba naknadno dodat 9 fileova na mob inače nema nikakvog zvuka).
    Ali što se tiče displaya, chipa, memorije... identični mobovi. A opet, nema šanse (bar zasad ne) da proradi soft od v620 na v525.
    Nisam toliko stručan da znam točno gdje je ta razlika, i zašto je. Ali ima još jedna stvar koja možda objašnjava situaciju: navodno se v600 (i ostali manji brojevi) ne proizvodi više. Ako odeš na servis, imaju zalihe pa ti mijenjaju (npr. motherboard i slično). Za nekih godinu dana, kad se zalihe istroše, a ti dođeš sa mobom, neće ti ga moći popraviti jer neće imati (npr.) motherboard od v600. Ali će ti zato staviti onaj od v620. Koji je vrlo sličan, ali ima koju opciju više, koju će softverski ili nekako drugačije disablati.
    To mi je rekao tip kojeg sam upoznao u italiji davnih dana, koji je u ono doba isto radio u Motoroli (više, nažalost, ne radi tamo).
    Tako da je moguće da su u dotične tri serije (pretpostavimo da su zadnje) mobova stavljali neke komponente od drugih (novijih) mobova. Možda čak i te "odabrane" v525ice imaju i neke nikad-viđene tripletse koji na našim "domestica vulgaris" 525icama jednostavno ne bi radili.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Zatvorena tema

Slične teme

1. system info - MAIN BATERY
    By Darko-zg in forum Windows Mobile
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-04-2005, 13:30
  2. Info 2003.
    By //Wild-Boy\\ in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 58
    Posljednji post: 20-11-2003, 20:37
  3. Besplatan MMS info na Htmobile