Skinuo sam 45Mb ZIPova i RARova, što je raspakirao na nekih skoro 200Mb.
I krenuo po proceduri... Prvo backup svega (slike, melodije, adresa, kalendar), pa udri RadioComm. BTW, Radiocomm izgleda isto ko i onaj prošli. Dapače, kad se pokrene javi da je verzija starija od 2 mjeseca i pita da se spoji na net pa da skine novu verziju .
Al' ajde...

Naravno, odmah je nastupilo sr*nje, jer se nakon prvog flashanja nije htio upalit mob. Žmigne tastatura, Windowsi jedva stignu prijavit da "USB device attached to the system has malfunctioned...", a mob je već ugašen.
Ništa, dignem ga u bootloaderu, pa udri' dalje po proceduri. Ne moram ni reći da se mob nikad više nije upalio, osim u bootloader modu. Istina, svi flashevi i flexevi su prošli bez grešaka, bez ikakve greške (uključio sam error reporting). Ali mob mrtav.

Sad... tip i dalje tvrdi da postoje neke minimalne razlike u verzijama mobova. Netko je i na ovom forumu negdje primijetio da dvije VIPove v525 nemaju isti display, da je vanjski na jednom plaviji nego na drugom, itd. Tako da ima osnove za vjerovati da se ne može s drugim serijama.
Ali opet...
Dok to netko ne proba sa serijom koja je navedena u uputi, nećemo saznati da li v525@v550 radi ili ne.

Ja sad pokušavam naći neki SHX, HS i VF3 compiler/decompiler na netu, da izvadim fileove iz raznih flasheva i flexova, pa da probam podmetnut bootloader iz jednog u drugi flash, i takve stvari, da vidimo hoće li to proradit. Ono, radim na pamet jer pojma nemam hoće li uspjet ili neće... Jedino mi neka logika (ne baš zdrava) govori da ne bi trebalo biti moguće zeznut mobdo te granice da se ne da upalit ni u BL modu.

Uglavnom, zamolio je tip da se ne stavljaju fileovi od v550 na druge siteove, tako da zasad stoje tu kod mene. Ako netko ima traženu seriju moba (a da ga može/hoće probat gazit), nek' se javi pa šaljem fileove.
A pričekao bih barem do kraja mjeseca, da se prošire vijesti netom, pa da onda stavim public fileove. Da me tip ne odhebe zauvijek...

Tresla se brda, rodio se miš