http://www.mobile-files.com/forum/showthread.php?t=1106
Idi na tu stranicu, prijatelj mi je poslao. Ima dva fllash filea za V550 i može nam nešto pomoči!!!!
http://www.mobile-files.com/forum/showthread.php?t=1106
Idi na tu stranicu, prijatelj mi je poslao. Ima dva fllash filea za V550 i može nam nešto pomoči!!!!
Skida se
Evo ono što zasad znam. Ne preporučam nikome da išta od ovoga radi dok
ne dobijemo neke odgovore (čitaj dalje, bit će jasno).
Redoslijed operacija je slijedeći:
1. obrisati sve postojeće JAVA aplikacije sa moba
2. v525 reflash
3. obrisati sve postojeće JAVA aplikacije sa moba
4. Manufactory flex (GM9R360001AA13A)
5. obrisati sve postojeće JAVA aplikacije sa moba
6. v550 stepup flex
7. obrisati sve postojeće JAVA aplikacije sa moba
8. v550 full flash
Ukupno za skidanje ima 5 fileova, od kojih sam do sada skinuo 3 (točke 1,2 i Radiocomm v8.9.1) - zasat 13Mb komprimirano. Preostala dva se skidaju, jedan od 16.1M (točka 8) i jedan od 14.5M (točka 6), ali svaki sa jedva preko 7 kbps, tako da e to potrajati još (ako Bog da) barem pola sata.
Moguća p*zdarija: upgrade na v550 radi SAMO sa v525 mobova, i SAMO za one koji imaju serijski broj koji počinje sa
SJUG0377xx
SJUG0378xx
SJUG0379xx
(serijski broj vidi se desno od "made in China" natpisa na naljepnici ispod baterije).
Ja taj serijski broj NEMAM
Iako mog nekako objasniti (sebi i drugima) zašto mislim da bi bilobitno da se upgrada samo v525 (a ne npr. v600 ili v300), tako ne mogu shvatiti zašto bi dotični serijski brojevi bili bitni? Da li je nešto hardverski mijenjano? Ako je, da li je moj mob noviji pa će raditi, ili svejedno neće raditi?
Nemam pojma, i prihvaćam sve sugestije. A u međuvremenu, preostalo je još 26 min downloada.
čujemo se uskoro...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao BlueDevil
Meni je serijski broj lijevo od Made in china i nema slova j već samo SUG3070
Da, tak nekaj i ja imam... Tip mi veli da ne zna zakaj je to tako, ali da je HW drugačiji (neki drugačiji chip ili display ili tko-zna-kaj) i da se nakon cijele operacije mob neće upalit (tj. žmigne pa se ugasi i ostane mrtav). Ali da ga se može dignut u bootloader modu i povratit nazad na ovo što sad imamo.
Da ga citiram:
Ja to shvaćam da ako imam krivi ser.br. i mob se ne upali mogu natrag, ali ako imam pravi broj, sve će radit al' nema natrag (nešto kao 9.55 flash).if you have one of the "rights" numbers you cant flash it back ,but if you flash it with a other number you can flash it back
Sad čekam da mi to još jednom potvrdi (zagarantira) pa ako je tako, probat ću...
EDIT:
Da, LIJEVO je. Malo miješam strane svijeta...Izvorno postao Bulletdb
EDIT 2: 00:18
Skinuo se i predzadnji file... Još cca. 5 minuta![]()
Sad čekam da mi to još jednom potvrdi (zagarantira) pa ako je tako, probat ću...
EDIT 2: 00:18
Skinuo se i predzadnji file... Još cca. 5 minuta[/QUOTE]
PROBATI CES ,VECERAS, DA LI DA TE CEKAM ILI NE
LET THE FORCE BE WITH YOU
Skinulo se sve!
formacija je potvrđena - samo oni serijski brojevi rade. ALI...
Pošto se, ako pukne, da vratiti natrag... I've got nuttin' to loose
Odoh' gazit mob, pa se javim.
Wish me luck![]()
Izvorno postao BlueDevil
CEKAMO ,JAVI ODMA![]()
u tom slučaju sretno.. hehe baš je taj mobitel dobra igračka!![]()
Nula bodova.
Radio sam kako piše gore, s tim da mi se već nakon reflasha na v525 nije više palio mob nego u bootloader modu. Ali sam nastavio flashat/flexat do kraja, da bi završilo na isti način - samo bootloader mod, i ništa više.
![]()
Sad vraćam nazad flex od v600, pa ću probat vratit 4FR, da vidim jel' se bar 9.55R uspio maknut, ili ni to...
EDIT:
Razmišljam:možda je do 9.55R? Sad ćmo vidjet, čim završi flashanje na 4AR...
EDIT 2:
Nula bodova drugi put. Ostao je 9.55R i nema nego reflash sa 9.55R.
Sad to obavim, i idem spavat. Krepan sam (ipak je petak).
Javim se sutra u neko doba sa detaljnijim reportom, mada mi se čini da niš' koristi od toga... Bar još neko vrijeme, dok ne stignu full upute (sredinom/krajem mjeseca). Možda onda nešto novo iskoči? Neka opcija koju nisam uključio? Radiocom je prepun opcija, lako moguće da je samo neki checkbox trebalo kliknut?
Ili se samo nadam...
Bluedevil over and out.
(01:35)
Zadnji uredio BlueDevil : 04-12-2004 u 02:35
Moj stari na svom v525 ima SJUGO379 al neda da se zamijenimo!On je svoj kupio na moru od nekog lika na crnjaka al sa karticom i svime.Koja je razlika ko v550?
A pas mater, a baš sam se ponadao...![]()
Šteta, šteta... Ipak, svaka čast na trudu.![]()
Ne treba niti naglašavati kako moj serijski proj počinje sa SUG, a ne sa SJUG![]()
Čekam današnje izvješće...
Skinuo sam 45Mb ZIPova i RARova, što je raspakirao na nekih skoro 200Mb.
I krenuo po proceduri... Prvo backup svega (slike, melodije, adresa, kalendar), pa udri RadioComm. BTW, Radiocomm izgleda isto ko i onaj prošli. Dapače, kad se pokrene javi da je verzija starija od 2 mjeseca i pita da se spoji na net pa da skine novu verziju.
Al' ajde...
Naravno, odmah je nastupilo sr*nje, jer se nakon prvog flashanja nije htio upalit mob. Žmigne tastatura, Windowsi jedva stignu prijavit da "USB device attached to the system has malfunctioned...", a mob je već ugašen.
Ništa, dignem ga u bootloaderu, pa udri' dalje po proceduri. Ne moram ni reći da se mob nikad više nije upalio, osim u bootloader modu. Istina, svi flashevi i flexevi su prošli bez grešaka, bez ikakve greške (uključio sam error reporting). Ali mob mrtav.
Sad... tip i dalje tvrdi da postoje neke minimalne razlike u verzijama mobova. Netko je i na ovom forumu negdje primijetio da dvije VIPove v525 nemaju isti display, da je vanjski na jednom plaviji nego na drugom, itd. Tako da ima osnove za vjerovati da se ne može s drugim serijama.
Ali opet...
Dok to netko ne proba sa serijom koja je navedena u uputi, nećemo saznati da li v525@v550 radi ili ne.
Ja sad pokušavam naći neki SHX, HS i VF3 compiler/decompiler na netu, da izvadim fileove iz raznih flasheva i flexova, pa da probam podmetnut bootloader iz jednog u drugi flash, i takve stvari, da vidimo hoće li to proradit. Ono, radim na pamet jer pojma nemam hoće li uspjet ili neće... Jedino mi neka logika (ne baš zdrava) govori da ne bi trebalo biti moguće zeznut mobdo te granice da se ne da upalit ni u BL modu.
Uglavnom, zamolio je tip da se ne stavljaju fileovi od v550 na druge siteove, tako da zasad stoje tu kod mene. Ako netko ima traženu seriju moba (a da ga može/hoće probat gazit), nek' se javi pa šaljem fileove.
A pričekao bih barem do kraja mjeseca, da se prošire vijesti netom, pa da onda stavim public fileove. Da me tip ne odhebe zauvijek...
Tresla se brda, rodio se miš![]()
To nije do zaslona nego do LED-ica koje ga osvjetljavaju...Izvorno postao BlueDevil
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, znam, za vanjski display. Ali to je pokazatelj da u istim modelima imaju druge komponente. Znam da su negdej usred serije promijenili model unutrašnjeg displaya, ali se ne sjećam gdje sam to pročitao. HoFo možda? Ne znam. Uglavnom, mijenjaju detalje tu i tamo, pa vjerojatno zato ovo ne radi.
Evo javlja se još ljudi koji su probali, i nema šanse. Nikome ne radi. Ali isto tako, još nije probao nitko tko ima pravi S/N...
Pa moja v525 već ima vibe & ring po defaultu (kao stil zvona).
A kaj to znači da je V550 koja je 'brojčano' ispod V600 bolja (po softu) od v600?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Znači, kako stvari stoje, u banani smo...![]()
![]()
Iako nema nikakve veze sa v550,da li moze v525@v620 da se flesha sa v620 fleshom?
Bas steta sto ne moze da se v525 prebaci u v550
Lega, kuziš, trese se i zvoni u isto vrijeme....to garant nemaš...tebi se, kao i svima nama grešnicima, prvo baca po stolu ili džepu, a onda tek počne pjevati neku mp3-cuwhiteboy: Pa moja v525 već ima vibe & ring po defaultu (kao stil zvona).
BTW i moj S/N smrdi........![]()
Pa jel ima netko tko ima pravilan s/n? U kojem procesu proizvodnje su oni odlučili izmijeniti malo seriju? I baš me zanima kaj su sve izmijenili...
Ma sve je to meni smrdilo od početka, što bi bilo jednostavno kad može komplicirano.
Btw......imam u ruci 3 komada v525-ice i sva 3 počinju sa "SNN"
Ma gdje je točno taj znak? ovaj SNN je na svima isti "SNN5683A". Imam lijevo neki "HAD" i drugi i treći su "4RB"
e bogami ja sam več par pregledao (4 komada) i sve su SNN5683A pa si kontam možda je ta serija(SJUG...) samo za područje Madagaskara.
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Ja sam moju motorolu V525 (vodafone) nabavija u Italiji.
A kod mene je broj / SUG3056DA /.
Ja muku mučim kako na njoj ubaciti hr.jezik,ali da je ne ubijem.Molim kakvu dobru dušu da mi pomogne.Sve živo sam poskidao sa neta i sve upute okolo naučio i opet ne razumijem jedan k......pomagajte....
pozdrav................
Kad si krenuo stavljat flex jel ti izbacivao one errore kao i na v620flexu,meni ije izbacio dosad 157,al nastavlja dalje sa instalacijom na mob?
a da li ti imas " dobre " brojeve
daj javi kako napreduje
WHO DARES WINS
Bookmarks