Meni kada pokrenem taj LG program za update stalno javlja da ne postoji novija verzija softwarea za moj telefon (iako je u trenutno na androidu 1.6 kupljen u tele2).
Da li možda netko zna u čemu je problem?
Meni kada pokrenem taj LG program za update stalno javlja da ne postoji novija verzija softwarea za moj telefon (iako je u trenutno na androidu 1.6 kupljen u tele2).
Da li možda netko zna u čemu je problem?
Vjerojatno LG Hrvatska još nije valjda napravila podršku i update. Imao isti problem.
Ja sam pratio ovaj link i sve je odradilo super. Nakon toga hard reset reda radi, kalibraciju ekrana i sad je gore 2.1.
Iako mi je i 1.6 radio odlično (2.1 kao da je sitno sporiji tipa dizanje imenika/kontakata, ali neprimjetno), radi skypea sam u pravilu radio update na 2.1.
hvala ti za linkupdate je prošao u najboljem redu. Mada, kad sam palio telefon primjetio sam nešto čudno, vidio sam neke šarene boje i na kraju LG logo, mislio sam da sam sj***** telefon (jer su na 1.6 bile crvene točke i LG logo), ali u biti je samo tema promjenjena, tako da mi je bilo lakše xD
ovako imam isti problem kao i dinomtk,znaci sve s paljenjem,nece se ugasi itd.,jucer sam ga odnio u tele2 nisam spominjao da sam ga nadogradivao,hoce li oni to uspjeti popraviti ,i hoce li mi priznati garanciju,molim pomoc
Ja sam novi ovdje i znam vam rjesit problem sa mobitelom sta se nece upali,na ekranu vam bude logo od LG.Taj problem sam ima i ja i uspija sam ga rjesit jednostavno BEZ DA SAM GA ODNIO NA SERVIS.
Kad upalite mobitel pojavi se logo od LG i nemoj te gasit mobitel nego na mobitelu ucinite sljedece.
Zatvaranje slusalice+Search Key+Down Vol
ZADRZITE PAR SEKUNDI dok se na ekranu pojavit DOWNLOAD MOD,tada ucinite sljedece,instaliraj te opet novi softwar 2.1 pratite ovaj forum i mobitel mora bit spojen USB kad to radite.
http://cafe.mobil.hr/threads/69629-L...n-ROM-Hrvatski)
Zadnji uredio loading127 : 21-04-2011 u 10:23
Bookmarks