Može malo info o tom servisu? Ako pod svojim "gradom" smatraš Zagreb, a servis je bio ovaj, onda si još i dobro prošao. U suprotnom te netko možda malo smuljao. Afaik, nema drugog službenog HTC servisa koji ti je mogao napisati tu garanciju.
Evo samo da javim kako je proslo, odnjeo sam mob u sluzbeni servis HTC-a (nisam ni znao da ima u mom "gradu"), ispalo je sve oko 500kn (display i touch), s tim da mi jos vrijedi garancija. Mozda jeste malo skupo al mogu rec da sam zadovoljan, s ozbirom da su mi za 1 dan sve rjesili.
Može malo info o tom servisu? Ako pod svojim "gradom" smatraš Zagreb, a servis je bio ovaj, onda si još i dobro prošao. U suprotnom te netko možda malo smuljao. Afaik, nema drugog službenog HTC servisa koji ti je mogao napisati tu garanciju.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Radi se takodjer o Agramu, servisu u Mostaru (BiH), napisao sam cijenu u sluzbenoj valuti foruma.
"Službenoj valuti foruma", hehe. Pa dobro si prošao ukoliko nisi pogriješio u tečaju![]()
Bilo je 146KM
http://coinmill.com/BAM_HRK.html#BAM=146
Bila mi je to jedna od skupljih pijanki xD
Bok. Može li tko preporučiti stabilan i brz rom s Sensom za Desire Z?
Pokušaj sa Virtuous 2.0. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=837042
Jos davno sam rootao mobitel VISIONary+ metodom. Koristio sam neki sense ROM i sada mi je dosadio pa sam se vratio na stock i napravio preko aplikacije VISIONary+ unroot. No, kada pokusam instalirati system update, svaki put faila.
Gdje je problem i zasto mi i dalje govori da je mobitel rootan (superuser aplikacija) dok u VISIONary+ kaze da mobitel nije rootan.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pod vraćanjem na stock misliš na vraćanje RUU ROMa ili nandroida stock ROMa? Ako vraćaš RUU onda je to svršen čin i ne trebaš ništa unrootati.
Na RUU sam mislio.
Ipak cu to kasnije napravit jer sam sada otkrio neke ICS ROMove pa da njih isprobam, al ko za vraga stavim Virtouous i freeza se nakon kaj upalim mobitel i jednom dotaknem ekran.
Za sada imam Cyanogenmod 9 i sve radi.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ljudi pomagajte !!! Imam HTC Desire Z, i sve mi je godinu dana extra radilo, i slusala sam glazbu na 3.5mm zvucnicima, i nakon toga nece nikako da se skloni taj ikonica !
SVE MI RADI na telefonu, međutim kada me netko zove, vidim poziv, i javim se, ali se nista ne cuje, molim da mi pomognete !!! X puta sam vracala na tvornicke postavke, vadila bateriju, ali nista ne pomaze !!! Da li je netko imao slican ili isti problem.
Bilo bi dobro da procitas pravila o naslovima tema.
Ovo mi nekako smrdi na hardverski problem, moguce sa samim konektorom za slusalice.
Bookmarks