EDIT: instalirao novi OTA.
Dojmovi: vidno brži i fluidniji mob - prijelazi između ekrana, animacija - sve leti u odnosu na stock ICS. Najveći pomak vidim kad odem u task manager i "gasim" neželjene aplikacije i/ili palim nedavno korištene - tu apsolutno nema nikakvog štekanja. Početni lockscreen nije ništ bolji od starog... a sad više nema CRT TV animacije kad gasim ekran.MMS napokon radi. Sučelje kamere ima puno bolje prijelaze i efekte. Ugrađeni web browser ne učitava dobro mobile web stranice - pokaže samo text u nekim slučajevima bez teme. Sučelje kod poziva je ljepše i dodatno optimizirano...To je sve što sam zasad uočio u ovo kratko vrijeme.
Sve u svemu veliki pomak Google-a koji je i na već skoro 2 godine starom modelu izdao vrlo respektabilan softver koji mu je ovom nadogradnjom udahnuo novi život.
![]()

MMS napokon radi. Sučelje kamere ima puno bolje prijelaze i efekte. Ugrađeni web browser ne učitava dobro mobile web stranice - pokaže samo text u nekim slučajevima bez teme. Sučelje kod poziva je ljepše i dodatno optimizirano...To je sve što sam zasad uočio u ovo kratko vrijeme.

Odgovori uz citat
Mislim da tu aplikaciju trebaš imati na mobu.

Bookmarks