Tih 95 je sto posto. Imaš razne ROM-ove koji prikazuju sto posto kad si napunio bateriju, a imaš i onih koji prikazuju 95 ili 96 posto. Isto tak i meni i nemaš razloga za brihu. To je tako kod Nexusa.
Ugasio se i stavio sam ga na punjac dok se nije napunio, upalim ga i opet isto 95%
.damn girl.
Tih 95 je sto posto. Imaš razne ROM-ove koji prikazuju sto posto kad si napunio bateriju, a imaš i onih koji prikazuju 95 ili 96 posto. Isto tak i meni i nemaš razloga za brihu. To je tako kod Nexusa.
S tim praznjenjem do kraja pokazalo se jedino da je baterija "laksa" brze se trosi nego kad ga stavim punit na 15-20% onda stvarno bolje drzi sto sam primjetio i kod proslog mobitela (x10i) ali nexus ima osjetno bolju bateriju
.damn girl.
Ostavi ga puniti neko vrijeme nakon što pokazuje da je pun...i SGS2 ima tu foru, kaže da je pun, upališ ga, a baterija na 98%.
Evo to bas i radim kao pun je, a uspio je nagurat do 97%
.damn girl.
Znači, telefon se punio, na displayu se prikazao nivo 100%, odspojio si ga nedugo ili odmah sa punjača i upalio te je nivo napunjenosti bio 100%?
lg optimus - android 237 pokazuje 100% napunjenosti kad ga skinem sa punjača
SGS+ - android 235 pokazuje 99% za 100% napunjenosti kad ga skinem sa punjača
dakle doslovno je tako da pojedini romovi pokazuju 100% dok neki ne.
jedno pitanje vezano za notifikaciju propuštenih poziva i poruka kada je ekran ugašen ili u stand by modu - kako se ta korisna stvar može imati na ovom mobu bez rootanja? nije valjda da ne postoji način da se odrade te notifikacije bez da se mob mora rootati? ima li neka aplikacija s marketa kojoj nije potreban root?
hvala![]()
http://www.appbrain.com/app/noled/com.led.notify
ja koristim ovo![]()
jel radi to bez roota? pošto se pitanje na to odnosilo.
Da da da, probaj nece ti ništa bit :-)
radi bez roota. a i piše gore kraj imena free...![]()
Taj Noled mi se ne sviđa, radi ali mi se vidi da je ekran upaljen i tipke, kockice su presitne neznam zašto..više mi se sviđa ono kad samo osvjetljenje tipki radi ali treba root
.damn girl.
Pa onda rootaj, niti sam ne znaš kak je jednostavno rootati. Ako se odlučiš, ovdje imaš upute: http://nexusshacks.com/nexus-s-hacks...exus-s-4g-new/
Ma rootao bih ga ali sad mi se neda kad sam instalirao sve aplikacije a najgore mi je zbog m-zabe jer sam zadnjih par mjeseci bio nekoliko puta na šalteru tražeći aktivacijski ključ jer mi treba svaki put kad se pobriše aplikacija a djelatnica me već sa smješkom dočekuje i pita se "zar si opet promjenio mob"?![]()
.damn girl.
Big dealTo napraviš još samo jednom i nakon toga uz titanium backup zaboraviš na smješak djelatnice sve dok imaš backup.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Simpatičan mi taj smješaka ništa budem onda malo detaljnije proučio mogućnosti rootanja i svega što ide uz to
![]()
.damn girl.
bio sam danas kod jednog trgovca mobitelima u potrazi za nexusom s, i kaze da ga je dobio ali ce tek od ponedjeljka biti u prodaji jer su "zakljucani".
koliko znam telefon je dizajniran tako da ga mreze ne mogu zakljucati?!
Nesto ne stima s tom pricom, eventualno se moze mrezni APN zakljucati, ali SIM lock, jok.
Razmisljam se da ga uzimam pa me zanima jel ima hdmi?kakva mu je rezolucija slike i baterija koliko traje?...ako moze savet oko svega toga i jos neceg bitnog ako sam propustio...
Ma ni to ne drži vodu, jer tko bi išao zaključavati APN, to jedino da su išli trpati kakav custom ROM i sl.
Pa gle, trebao bi dobiti 24 mj jamstvo, no kako se radi o ne znam kakvom dućanu možda dobije 12 mj. Provjeri verziju Androida, naljepnicu ispod baterije, općenito integritet telefona kao i pripadajuće opreme/ambalaže. I uzmi račun.
Može mala pomoć..odlučio sam rootat Nexus S sa ICS i staviti neki custom ROM...pa me zanima koji je najbolji trenutno, najstabilniji...može neka preporuka..najviše me muče oni ADK driveri neće mi se nikako spojiti sa mobom..i što još sve trebam napraviti kad rootam mob da stavim ROM dal onda trebam i kernel ili? Hvala
Edit: mob je zaključan na Tele 2
Ima li ikakvih saznanja kad će ICS update na 4.0.5?
Zadnji uredio dark smiley8 : 13-03-2012 u 16:05
.damn girl.
Bookmarks