Mrzit ću ovaj mob iz principa samo zato jer su izbacili LED-icu za notifikacije. Pa ne možeš to raditi poboguNedostatak SD kartice bi i pregrmio, ali LEDicu nikad!
Mrzit ću ovaj mob iz principa samo zato jer su izbacili LED-icu za notifikacije. Pa ne možeš to raditi poboguNedostatak SD kartice bi i pregrmio, ali LEDicu nikad!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hoće li raditi GSM telefon kupljen u UK? Trebao bi valjda samo adapter za strujnu utičnicu
@easysurfer.zg - radit će
Nemam namjeru hejtat ni flejmat, ali mislim da nije slučajno što se Google odlučio za Samsung, a ne HTC. Nexus One je bio relativno neuspješan model, ne kažem da je to zbog HTC-a, koji je inače odličan proizvođač, već vjerojatno zbog šireg spektra mogućnosti koje nudi Samsung kao puno veća kompanija. O Motoroli ne bih previše trošio riječi.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jucer procitao da ce Nexus S za sva trzista dolaziti sa super LCD ekranom koji je naravno slabiji od AMOLEDa...
Super AMOLED ce imati iskljucivo telefoni za isporuku na US & UK trziste... Samsungovo objasnjenje je da u "nestasici" super amoled ekrana cuvaju vece kolicine za nadolazece modele...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
motorola danas ima masu uspješnih androida, čak i više od samsunga ili htc-a. Mislim da bi se ipak trebala uključiti u priču, jer ono što je bilo sa motorolom prije i sada, nije uopće za uspoređivati. Milestone, Milestone 2, Droid X, flipside od jeftinijih, charm, xt720 sa zvjerskom kamerom i xenonom, droid pro sa fantastičnom qwerty tipkovnicom... Jedini problem je u tome što smo svi malo ograničeni na ovom balkanu pa ne vidimo dalje od nosa. Preko ameri imaju zvjerke. To što kod nas na tržištu ima 2 motorole i 20 HTC-a i 40 samsunga ne znači da su najbolji i da im nema konkurencije. Kao što sam rekao, motorola je trebala odraditi Nexus 2. Google usko surađuje sa motorolom, a odraditi će jednom i taj nexus.
Slažem se, HTC nije baš odradio najbolji posao sa prvim nexusom, pa mi nije ni čudno što nexus 2 nije od htc-a. Neću suditi samsungu i nexusu 2, ne mogu reći da mi se ne sviđa, čak mislim da su odradili odličan posao. no sve će vrijeme pokazati. Curve ekran mi je prva stvar koja me oduševljava na ovom uređaju i vidim smisao istog. pogotovo kad se bude koristio u landscape mode-u.
tvoja ljubav je totalno nevažna, nego ako misliš uspoređivati magarca sa konjima i obrnuto, onda ti je prvo da objektivno sagledaš. I ja volim motorole, pa mi je htc desire draži od milestonea. Ljubav i preferencija ovdje uopće nemaju mjesta.
ovo nije offtopic, da smo si jasni. Ovo je šira rasprava koja se vrti oko nexusa i njegovog nastajanja.
Kakvi magarci i kakvi konji?
Ovdje se raspravlja o smartphone mobitelima.
Sve 5, i HTC i Motorola i Samsung imaju hrpu dobrih mobitela, ali ja nisam procitao da je neki Motorolin mobitle bio na vise foruma proglasen najboljim mobitelom 2010. godine...
OT: Da nebi pomislili da je ovo samo offtopic..
Evo i prvog reviewa mobitela Link
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 10-12-2010 u 21:53
To što je mobitel proglašen najboljim u nekoj godini ne mora ništa značit. Ponajmanje kad ga neki forum proglasi koji vrvi "fan boysima".
Techradar review
Techradar usporedba Nexus S vs Desire HD vs iPhone 4 vs Galaxy S
Jel ima gdje kod nas u prodaji ovaj mobitel???
Ako ne, kad bi trebo bit dostupan?
Neznam kako vama, al meni je ovaj mobitel odlican
Jedino da jos rijese HD snimanje i to je to.....
Sve mi je odlicno, jedva sam cekao avakav 4" ekran a mobitel i nije velik naspram HD2 i Disere HD-a.
ipak su podjednaki, ali sto se tice tezine mobitela, tu ima dobre razlike...
Ima li kakvih informacije da ce doci u tmobile???
Jel ima kakvih novih informacija o izlasku u EUROPUI?????
Evo novih informacija. Krajem 2.mjeseca dolazi u Vip!http://www.vipnet.hr/nexus
eto nas u ožujku a još nije došao u VIP.....ima li netko slučajno kakav "inside" info kada bi se mogao pojaviti? ja sam opasno zagrijan za kupnju jednog....![]()
i jel netko nabavio nexus s???
u vipu je 4,5k kn samo uređaj bez produljenja ugovora..
Evo da se pohvalim, ja sam uzeo Nexus S iz Vipa ali tek sutra mi dolazi...Mjenjam Galaxy S i jos nesto novaca za njega...
Who? -Me? -Noooo...
Bookmarks