= Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post

E kad smo već kod toga čime Arc zaostaje za ostatkom top svijeta, mogli bi neki malo upućeniji od mene iznijeti o čemu je riječ. Osobno jedino vidim zaslon koji nije Zupa AMOLED.. Eventualno Desire HD ima nešto više RAM-a.. Mogao bi imat možda FM Transmitter. Ali koji je to mobitel jači od njega da zaostaje za njime? Ne napadam nikoga samo tražim da se iznese, naravno prihvaćam svaki odgovor ako je točan

Odgovor sam već dao:

= Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post

Hardverski je samo po memoriji, procesoru, bateriji i ekranu lošiji od konkurencije. Dakle samo u detaljima

Pogledajte motorolu atrix i lg optimus 2x pa ćete znati o čemu pričam. S time da je lg (navodno u Koreji) već u prodaji.
Ne znam što tu nije jasno? Bolji procesor i to znatno. Ovo u Arc-u je stara generacija (qualcomm 2. gen), tegra2 i qualcomm 3.gen. je nova, ogroman skok.

Arc ima, prema gsmareni, obični lcd.

Baterija mu je 1500, motorola 1900. A nova generacija procesora manje troši, baterije su veće. Novi android će podržavati korištenje gpu-a kod prikaza sučelja. Misliš da će podržavati, biti optimiziran, za stari čip uz tegru2 i qualcomm 3. gen. (Nexus2 je na samsungovom procesoru).

Memorija...

I još jedna stvar. Pitaš koji je urađaj, koji je trenutno u prodaji, bolji. Što je po meni krivo. Pitaj koji će uređaj biti bolji kada Arc izađe?!

Btw htc će na wmc u drugom mjesecu u Barceloni predstaviti nove modele, vjerojatno na trećoj generaciji qualcomma / tegri2 koje su konkurent(n)i. Očekuje se da dođu na tržište u 5. mj.

Lg na tegri2 će u Europi biti dostupan u 2. mj. (u Koreji je navodno već izašao).