Nije loš mob, samo mi se čini da neće biti tako "jak" kad dođu dual-core, full HD zvijeri.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Nema veze, i tamo su bile 2 jezgre hehe. Ako je Nokia (znači Nokia koja je danas zaostala 3 godine) prije 4 godine mogla imat dva procesora u mobitelu (kako cion kaže), zašto se danas toliko čudite ako netko hoće dual-core procesor u mobitelu? Da developer team iz SEa zna napraviti posao nebi bilo potrebe za time. Pogledajte samo SGS, znači samsungov team nije znao složiti softver na mobitelu, ali ga je zato neki "Darky" složio i spustio cpu na 850 MHz, a mobitel nemože zaštekat da ga siluješ. Očito da tu nešto ne štima? Tko to ne zna posao odraditi?
Kako mi je krivo što je izbrisan offtopic, baš me zanimalo po čemu to kaska za N8 kad se već nemisli na kameru (vjerojatno RAM ili procesor.. ili os možda.. nikad neću znat)..
4.2" ipak hmTrenutno sam na 3.5 zapeo (iPhone 4), i to jednostavno.. nije to.. svaka čast velikoj rezoluciji ali.. 4.2 inča *.*, kažu na gsmareni da se vidi da je bravia upetljala prste, ali nemojte se zavaravati to je i dalje lcd
8.7 mm u najtanjem dijelu, mogu reć da mi se sviđa što je tanji tamo na sredini. kad se stavi na stol lakše će se podići s njega
Fora sve u svemu, samo da developersi odrade svoj posao za koji su plaćeni.. ako to neodrade ništa od toga...
Glavne stvari su FM transmitter, unutarnja memorija i USB OTG. Ima jos par stvari koje nisu tolko bitne, kao AMOLED, prednja kamera, metalno kuciste, bluetooth 3.0...
A smjesno mi je kak se svi koji imaju androide ili iPhoneove drze procesora i RAM-a kao pijan plota... Ocito ne mozete naci ni jednu drugu prednost pa stalno naglasujete to. Al daj mi reci koja je tocno prednost toga sto je procesor jaci, nesto konkretno molim? Osim da vise trosi bateriju, naravno
Iskreno sam malo iznenađen odgovorom. Vjerojatno jer sam negdje "pročitao" da je Arc bio na tegri i 3. generaciji snapdragona (ko zna što sam ja sebi u glavi posložio).. LG ko LG, ruku na srce da mi ponudi 3 puta jače od toga nebi ga uzeo iz čistog razloga što bezdušno kopira sve ostale. Ovaj Optimus 2x je isti HTC HD2.. Impresivan hardver priznajem, al LG..
LCD baš kao i na iPhone 4 (koristim ga već 2 mjeseca i nije mi jasno zašto ga svi toliko hvale),... šteta što nije AMOLED, ali navodno je bolji od svih ostalih lcda (s-lcd, lcd, s-lcd...) kako kaže gsm arena. Čini se da je BRAVIA stvarno uplela prste..
A baterija.. Galaxy S ima 1500 mAh pa je baterija nešto najgore što sam vidio u životu. Napuni se tek za 3 sata, a isprazni za 12 sati... X10 ima 1500 mAh pa baterija solidno drži. iPhone ima 1400 pa sam stvarno iznenađen koliko baterija traje... Nije sve u mAh. Što se mene tiče ja bi najrađe i 4500 mAh tako da se ne brinem par dana za mobitel i punjenje. Poznajući SE, ovo će biti sasvim dovoljno...
Nemam što više reći. Upravu si, stvarno nije na 3. generaciji nego na 2., malo razočaravajuće, a već sam mislio kako su se konačno potrudili sklopiti nešto da valja. Ako ga gsmarena već ima na testu, koliko sam shvatio u finalnoj verziji (?).. na tržištu bi mogao biti vrlo brzo, Q1
Bookmarks